Повезане вести
Лекари скинули дечака (4) с апарата: Мислили су да ће умрети, а сада ужива са мамом и татом
Нови магазин 25.09.2024
Британски лекари предвиђали су да ће један четворогодишњи дечак умрети након што буде скинут с апарата за одржавање на животу. Ипак, то се није догодило. Ски Невс пише да је дечак Н.Р. рођен је с тешком малформацијом мозга и… »
Лекари скинули дечака (4) с апарата: Мислили су да ће умрети, а сада ужива са мамом и татом
Н1 Инфо 25.09.2024
Британски лекари предвиђали су да ће један четворогодишњи дечак умрети након што буде скинут с апарата за одржавање на животу. Ипак, то се није догодило. Ски Невс пише да је дечак Н.Р. рођен је с тешком малформацијом мозга и… »
Јединствен случај: Четворогодишњак преживео скидање са апарата за одржавање живота
Радио 021 25.09.2024
Четворогодишњи дечак рођен са тешким инвалидитетом збунио је лекаре тако што је преживео скидање са апарата за одржавање живота. То је, верује се, јединствен случај и требало би да поново добије терапију, наложио је британски… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 46 минутајош 1 повезана

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 2 сатајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана