Повезане вести

Тешке сцене из Горњег Милановца! Изгорео ми тобоган и патофнице: Матија (4) са татом дошао на згариште вртића

Тешке сцене из Горњег Милановца! Изгорео ми тобоган и патофнице: Матија (4) са татом дошао на згариште вртића

Телеграф 25.09.2024
Препоручујемо. На месту са ког се сваког јутра чула весела дечја граја сада је остало само згариште. Ватра је у потпуности прогутала објекат вртића "Сунце" у милановачком насељу Неваде. Мештани кажу да је пожар изгледао… »
"Изгореле су ми и патофнице..." Четворогодишњи Матија дошао с татом, ту где је био његов вртић, сад је згариште (фото)

"Изгореле су ми и патофнице..." Четворогодишњи Матија дошао с татом, ту где је био његов вртић, сад је згариште (фото)

Курир 25.09.2024
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - На месту са ког се сваког јутра чула весела дечја граја сада је остало само згариште. Ватра је у потпуности прогутала објекат вртића „Сунце“ у милановачком насељу Неваде. Мештани кажу да је пожар изгледао… »
Изгорео нам је тобоган и патофнице: Четворогодишњи Матија са татом дошао на место где је био његов вртић, сада је ту само…

Изгорео нам је тобоган и патофнице: Четворогодишњи Матија са татом дошао на место где је био његов вртић, сада је ту само…

РИНА 25.09.2024
Изгорео нам је тобоган и патофнице: Четворогодишњи Матија са татом дошао на место где је био његов вртић, сада је ту само згариште - ватра у Невадама гутала све пред собом (ФОТО) Горњи Милановац – На месту са ког се сваког… »

Вести дана »