Повезане вести
ЛИФФЕ – Награда „Отисак Горана Паскаљевића“ припала Владимиру Перишићу
Став.лифе 25.09.2024
Награда Отисак Горана Паскаљевића додељена је први пут и припала је Владимиру Перишићу, српском редитељу. . „Одрастајући током 90-тих година у метастази југословенског друштва и кинематографија, ја сам свој режисерски пут… »
Отворен Филмски фестивал ЛИФФЕ у Лесковцу: Још један отисак у времену (видео, фото)
Југмедиа 25.09.2024
Ватромет, црвени тепих, музика, модерни балет и сјајни Небојша Дугалић обележили су вечерас почетак 17. Лесковачког интернационалног фестивала филмске режије (ЛИФФЕ), јединственог у Европи. Печат фестивалу дали су пријатељи, а… »
Почео 17. ЛИФФЕ
Југ пресс 25.09.2024
ЛЕСКОВАЦ Лесковачки интернационални фестивал филмске режије почео је доделом награде која је ове године први пут установљена и носи назив „Отисак Горана Паскаљевића“, по прослављеном југословенском и српском режисеру. Награда… »
Вечерас почиње 17. ЛИФФЕ, свечана церемонија отварања од 19 сати
Југмедиа 25.09.2024
Уручењем награде Отисак Горана Паскаљевића првом лауреату и пројекцијом филма „Чувар плаже у зимском периоду“ вечерас ће бити отворен 17.Лесковачки интернационални фестивал филмске режије. Свечана церемонија отварања Фестивала… »
Вечерас почиње 17.ЛИФФЕ
Став.лифе 25.09.2024
Уручењем награде Отисак Горана Паскаљевића првом лауреату и пројекцијом филма „Чувар плаже у зимском периоду“ вечерас ће бити отворен 17.Лесковачки интернационални фестивал филмске режије. Свечана церемонија отварања Фестивала… »
Вести дана »
Наставља се рат појединаца из власти и ТОК-а: Селаковић каже да није дошао на саслушање јер је имао паметнија посла
Данас пре 1 сатјош 34 повезане
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана, клуб у кризи пред важне утакмице
Наслови.аи пре 1 минутјош 56 повезаних
Вучић: Разговарао сам са Орбаном, нагласио је да ће Мађарска помоћи Србији
РТК пре 3 сатајош 42 повезане
Суперлига Србије: Победа Воше која се тако приближила Црвеној звезди на врху!
Курир пре 0 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 41 минутајош 41 повезана