Povezane vesti
DPS upozorava da se za izbore u Podgorici sprema 'beogradski scenario'
Slobodna Evropa 25.09.2024
Opoziciona Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da je najmanje 3.300 birača koji imaju pravo glasa u Srbiji i bh. entitetu Republika Srpska upisano u birački spisak Podgorice, u kojoj se u nedjelju 29. septembra održavaju izbori. "Mi… »
„Imamo dokaze da 3.300 birača iz RS i Srbije imaju pravo glasa i u Podgorici“: DPS tvrdi da se planira „beogradski…
Danas 25.09.2024
Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković izjavio je danas da se na biračkom spisku za lokalne izbore u Podgorici 29. septembra nalazi više od 3.300 osoba koje imaju pravo glasa u bosansko-hercegovačkom entitetu Republika… »
Živković (DPS): Imamo dokaze da 3.300 birača iz Republike Srpske stiže u Podgoricu
Insajder 25.09.2024
Predsednik najuticajnije opozicione Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković tvrdi da imaju dokaze da se 3.300 birača iz Republike Srpske sprema da dođe u Crnu Goru i glasa na lokalnim izborima u Podgorici, uz poruku da će ih u tome… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 36 minutajoš 17 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 47 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 36 minutajoš 10 povezanih