Povezane vesti
Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN, sednica sutra u podne
Radio 021 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu. To i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Prodekan FPN: Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN
Insajder 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN
N1 Info 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Slaviša Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka
NIN 25.09.2024
Vesti dana »

Građani se i večeras okupljaju ispred zgrade Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Beta pre 11 minutajoš 59 povezanih

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 90 povezanih

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 45 povezanih

Zvaničnik Evropske komisije u Beogradu: EU svesna ozbiljnosti situacije u Srbiji
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih

Autobus GSP-a usmrtio devojčicu, sindikati GSP apeluju da se ne „presuđuje“ vozaču
Vreme pre 5 minutajoš 76 povezanih