Povezane vesti
Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN, sednica sutra u podne
Radio 021 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu. To i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Prodekan FPN: Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN
Insajder 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN
N1 Info 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Slaviša Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka
NIN 25.09.2024
Vesti dana »
Vlasnici Doma za stare u kojem je izbio požar povezani sa firmama koje su u blokadi: Ukupan dug 160.000 evra, pa ipak dobili licencu
Nova pre 2 satajoš 38 povezanih
Inspekcija i danas u školama! Ministarka Đukić Dejanović: Zaposleni u prosveti koji krše zakon biće sankcionisani! Izgledan produžetak školske godine
Kurir pre 15 minutajoš 30 povezanih
Tramp zapretio Putinu, razgovarao i sa Si Đinpingom: Hitan sastanak u Moskvi
Danas pre 3 satajoš 22 povezane
U Specijalnom sudu danas izricanje presude Hrkalović, nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP
Beta pre 4 satijoš 4 povezane