Povezane vesti
Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN, sednica sutra u podne
Radio 021 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu. To i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Prodekan FPN: Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN
Insajder 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN
N1 Info 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Slaviša Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka
NIN 25.09.2024
Vesti dana »
Tužilac Stefanović: Ispitaće se krivična odgovornost zaposlenih u upravi Filozofskog fakulteta
Insajder pre 13 minutajoš 59 povezanih
Pljuskovi tokom celog vikenda, ponegde i sneg: Kada stiže toplije vreme u Srbiju
NIN pre 1 satjoš 37 povezanih
U nevremenu u Zagrebu povređeno nekoliko osoba, udari vetra i do 120 kilometara na čas
Beta pre 23 minutajoš 23 povezane
uživo Izrael napao Teheran i Bejrut nakon Trampovog odlaganja napada, novi talas udara potresa region
NIN pre 13 minutajoš 25 povezanih