Povezane vesti
Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN, sednica sutra u podne
Radio 021 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu. To i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Prodekan FPN: Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN
Insajder 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN
N1 Info 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Slaviša Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka
NIN 25.09.2024
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije počinju raspravu o budžetu za 2025. godinu
RTS pre 16 minutajoš 42 povezane
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Na izborima za predsednika Rumunije vodi pristalica saradnje sa Rusijom
Sputnik pre 1 satjoš 14 povezanih