Povezane vesti

Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN, sednica sutra u podne

Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN, sednica sutra u podne

Radio 021 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu. To i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Prodekan FPN: Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN

Prodekan FPN: Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN

Insajder 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN

Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana FPN

N1 Info 25.09.2024
Profesor Slaviša Orlović nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu, a to i ne bi trebalo da bude tema, pošto je sam njegov izbor na tu funkciju bio nelegitiman, izjavio je za FoNet prodekan FPN Nemanja… »
Slaviša Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka

Slaviša Orlović ipak nije dostavio pisanu ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka

NIN 25.09.2024

Vesti dana »