Povezane vesti
Svedok na suđenju Tačiju: OVK mi uhapsila, zlostavljala i ubila bliskog rođaka
NIN 25.09.2024
Suđenje četvorici bivših vođa OVK, optuženim za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-98, nastavljeno je danas pred Specijalizovanim većima Kosova u Hagu iskazom zaštićenog svedoka optužbe o tome kako ga mu je OVK "pritvorila, zlostavljala i ubila"… »
Svedok na suđenju Tačiju: OVK mi uhapsila, zlostavljala i ubila bliskog rođaka
Insajder 25.09.2024
Suđenje četvorici bivših vođa OVK, optuženim za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-98, nastavljeno je u sredu 25. septembra pred Specijalizovanim većima Kosova u Hagu iskazom zaštićenog svedoka optužbe o tome kako ga mu je OVK "pritvorila… »
Svedok na suđenju hašimu Tačiju: Ovk mi uhapsila, zlostavljala i ubila bliskog rođaka
Kurir 25.09.2024
Suđenje četvorici bivših vođa OVK, optuženim za ratne zločine na KiM i u Albaniji, 1998-98, nastavljeno je danas pred Specijalizovanim većima Kosova u Hagu iskazom zaštićenog svedoka optužbe o tome kako ga mu je OVK "pritvorila, zlostavljala i ubila"… »
Vesti dana »

„Vučić je prevarant i sve što radi u ekonomskoj politici je prevara“
Pravda pre 1 satjoš 23 povezane

Izrael intenzivira ofanzivu u Gazi i odobrava izgradnju naselja na Zapadnoj obali
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 27 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih

Vranjanka koja samo želi da joj deca idu „nesmotreno u školi“ je apsolutni hit Vučićevih kontramitinga (video)
Pravda pre 49 minutajoš 34 povezane