Povezane vesti
Škoda Auto objavila tizer novog modela Elroq kojim najavljuje svetsku premijeru
Auto magazin 25.09.2024
Škoda Auto nudi kratak pregled potpuno novog Elroqa, objavljujući video tizer koji ističe ključne detalje spoljašnjosti kompaktnog SUV modela... Elroq, koji je prvi Škoda model koji ima novi Modern Solid dizajnerski jezik brenda, imaće svoju svetsku… »
Novi tizer: Škoda Elroq pred premijeru FOTO/VIDEO
B92 25.09.2024
Škoda je objavila tizer za predstojeći Elroq, a premijera ovog modela biće 1. oktobra u Pragu. Ne vidi se mnogo toga u ovom kratkom promo klipu, mada su istaknuti ključni detalji novog SUV-a iz Škodine "kuhinje". Elroq je prvi model Škode kod kojeg je… »
Škoda Elroq stiže 1. oktobra
Auto blog 25.09.2024
Škoda Auto nudi novu najavu potpuno novog Elroqa, objavljujući video tizer koji ističe ključne detalje eksterijera novog kompaktnog SUV-a. Elroq, koji je prvi Škodin model sa novim kompanijinim Modern Solid jezikom dizajna brenda, proslaviće svoju… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 21 povezana
Novi Pazar očekuje još jedna vrela nedelja: Evo kada stiže osveženje
IndeksOnline pre 22 minutajoš 38 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata, gužve i na Gostunu i Gradini: Radovi menjaju režim saobraćaja na više putnih pravaca
RINA pre 1 satjoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 47 minutajoš 19 povezanih