Povezane vesti

Vozio pijan 180 km na sat, zakucao se u prodavnicu, u komi bio 40 dana! Ispovest Milana koji je čudom preživeo udes: "a mislio…

Vozio pijan 180 km na sat, zakucao se u prodavnicu, u komi bio 40 dana! Ispovest Milana koji je čudom preživeo udes: "a mislio…

Blic 25.09.2024
"Pri brzini od 179 km/h glavom probio tri drvena stuba koja su držala trem od prodavnice. Nisam imao kacigu. Odmah sam pao u komu. Kasnije sam dobio kandidu na rani na glavi, sepsu, pluća su mi se napunila vodom, otkazala. Sada na predavanjima ne pričam… »

Blic 25.09.2024
"Pri brzini od 179 km/h glavom probio tri drvena stuba koja su držala trem od prodavnice. Nisam imao kacigu. Odmah sam pao u komu. Kasnije sam dobio kandidu na rani na glavi, sepsu, pluća su mi se napunila vodom, otkazala. Sada na predavanjima ne pričam… »
"Probio sam glavom tri stuba, vozio 180 na sat": Ispovest Milana koji je čudom preživeo tešku saobraćajnu nesreću

"Probio sam glavom tri stuba, vozio 180 na sat": Ispovest Milana koji je čudom preživeo tešku saobraćajnu nesreću

Mondo 25.09.2024
Milan je jedan u deset miliona koji je preživeo ovako tešku saobraćajnu nesreću. "Pri brzini od 179 km/h glavom probio tri drvena stuba koja su držala trem od prodavnice. Nisam imao kacigu. Odmah sam pao u komu. Kasnije sam dobio kandidu na rani na… »

Vesti dana »

Tramp: Sastaću se sa Putinom na Aljasci sledeće nedelje

Tramp: Sastaću se sa Putinom na Aljasci sledeće nedelje

Nedeljnik pre 17 minutajoš 41 povezana
Na Batrovcima se čeka tri sata

Na Batrovcima se čeka tri sata

Radio 021 pre 37 minutajoš 12 povezanih
Srbin pao nakon velike drame: Kecmanović eliminisan od 82. igrača planete

Srbin pao nakon velike drame: Kecmanović eliminisan od 82. igrača planete

Večernje novosti pre 47 minutajoš 15 povezanih
Danas sunčano i veoma toplo

Danas sunčano i veoma toplo