Povezane vesti
„U kesama oko mene su bili leševi, nisu znali kako sam živ – a zbog toga je usledio i kraj ljubavi“: Ispovest Dače…
Nova 25.09.2024
: Danilo Dača Ikodinović poslednjih godina ne eksponira se u medijima, a u jednoj životnoj ispovesti izneo je detalje saobraćajne nesreće, braka sa pevačicom Natašom Bekvalac, kao i o sadašnjem ljubavnom životom sa Majom Ognjenović. On je u… »
"U kesama oko mene su bili leševi, lekari nisu znali kako sam živ": Ispovest Dače Ikodinovića o stravičnom udesu i Nataši…
Blic 25.09.2024
Danilo Dača Ikodinović poslednjih godina ne eksponira se u medijima, a u jednoj životnoj ispovesti izneo je detalje saobraćajne nesreće, braka sa pevačicom Natašom Bekvalac, kao i o sadašnjem ljubavnom životom sa Majom Ognjenović. On je u… »
Vesti dana »
(BLOG) Studenti u Nišu izviždali ministarku, ona se žali da su je i psovali: Srednjoškolci i studenti na ulicama
N1 Info pre 2 satajoš 41 povezana
Gradonačelnik najavio da će javni prevoz u Beogradu biti besplatan od 1. januara
Kamatica pre 4 satijoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 7 satijoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 11 povezanih