Povezane vesti
Netanjahu: Izrael će koristiti silu protiv Hezbolaha dok se stanovnici severa ne vrate
Beta 25.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da će njegova zemlja koristiti silu protiv Hezbolaha u Libanu dok se stanovnici severnog Izraela ne vrate kući. "Mi nanosimo udarce Hezbolahu koje nije mogo da zamisli, činimo to snagom i trikovima… »
Netanijahu ponovo obećao da će se evakuisani Izraelci sa severa zemlje vratiti kućama
Politika 25.09.2024
TEL AVIV – Izraelski premijer Benjamin Netanijahu ponovo je danas obećao da će desetine hiljade Izraelaca, koji su evakuisani iz severnih pograničnih oblasti sa Libanom, biti vraćene u svoje domove, kao i da će libanska militantna grupa Hezbolah biti… »
Netanjahu: Izrael će koristiti silu protiv Hezbolaha dok se stanovnici severa ne vrate
N1 Info 25.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da će njegova zemlja koristiti silu protiv Hezbolaha u Libanu dok se stanovnici severnog Izraela ne vrate kući. „Mi nanosimo udarce Hezbolahu koje nije mogo da zamisli, činimo to snagom i trikovima. Ja… »
Vesti dana »
I dalje vanredno u 11 srpskih opština, više od 6.000 domaćinstava bez struje
BBC News pre 39 minutajoš 34 povezane
Najmanje 538 mrtvih na protestima u Iranu, pritvoreno oko 10.600 ljudi
NIN pre 34 minutajoš 23 povezane
Kamera zabeležila reakciju Srbina! Nikola skočio sa klupe kada je video šta je Gordon uradio!
Kurir pre 34 minutajoš 31 povezana
Glumica uhvaćena kako pravi grimase jer nije osvojila Zlatni globus: Svet u šoku zbog sramne reakcije
Mondo pre 59 minutajoš 18 povezanih