Povezane vesti
Netanjahu: Izrael će koristiti silu protiv Hezbolaha dok se stanovnici severa ne vrate
Beta 25.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da će njegova zemlja koristiti silu protiv Hezbolaha u Libanu dok se stanovnici severnog Izraela ne vrate kući. "Mi nanosimo udarce Hezbolahu koje nije mogo da zamisli, činimo to snagom i trikovima… »
Netanijahu ponovo obećao da će se evakuisani Izraelci sa severa zemlje vratiti kućama
Politika 25.09.2024
TEL AVIV – Izraelski premijer Benjamin Netanijahu ponovo je danas obećao da će desetine hiljade Izraelaca, koji su evakuisani iz severnih pograničnih oblasti sa Libanom, biti vraćene u svoje domove, kao i da će libanska militantna grupa Hezbolah biti… »
Netanjahu: Izrael će koristiti silu protiv Hezbolaha dok se stanovnici severa ne vrate
N1 Info 25.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da će njegova zemlja koristiti silu protiv Hezbolaha u Libanu dok se stanovnici severnog Izraela ne vrate kući. „Mi nanosimo udarce Hezbolahu koje nije mogo da zamisli, činimo to snagom i trikovima. Ja… »
Vesti dana »
Organizovane grupe u majicama "Vučić team Serbia" pristižu kod Skupštine, počeo zabavni program SNS mitinga
N1 Info pre 19 minutajoš 70 povezanih
Klima, ventilator ili bazen? Lekari otkrivaju kako da se pravilno rashladite i izbegnete toplotni udar
NIN pre 9 minutajoš 42 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: Više od 900 mrtvih, desetine hiljada nestalih
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih
Otvorena za saobraćaj deonica Moravskog koridora od Adrana do Preljine - Do kraja godine planiran završetak cele trase
Ekapija pre 5 satijoš 27 povezanih