Povezane vesti
"Na Bliskom istoku moguć opšti rat, ali..."
B92 25.09.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je na Bliskom istoku moguć opšti rat, ali da postoji i mogućnost postizanja rešenja za sukobe Izraela u Gazi i sa Hezbolahom. "Opšti rat je moguć, ali mislim da postoji i prilika - još smo u igri da… »
Bajden: Na Bliskom istoku moguć opšti rat, ali moguće je i postići rešenje
Vesti online 25.09.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je na Bliskom istoku moguć opšti rat, ali da postoji i mogućnost postizanja rešenja za sukobe Izraela u Gazi i sa Hezbolahom. – Opšti rat je moguć, ali mislim da postoji i prilika – još smo u… »
Bajden: Sveopšti rat na Bliskom istoku je moguć, ali i povratak sa ivice eskalirajućeg sukoba
Beta 25.09.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je sveopšti rat na Bliskom istoku moguć, ali da još uvek postoji i mogućnost da se region vrati nazad sa ivice eskalirajućeg sukoba. "Sveopšti rat je moguć, ali ja mislim da takođe postoji… »
Politika 25.09.2024
VAŠINGTON – Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je na Bliskom istoku moguć opšti rat, ali da postoji i mogućnost postizanja rešenja za sukobe Izraela u Gazi i sa Hezbolahom. "Opšti rat je moguć, ali mislim da postoji i prilika -… »
Bajden: Sveopšti rat na Bliskom istoku je moguć, ali i povratak sa ivice eskalirajućeg sukoba
N1 Info 25.09.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da je sveopšti rat na Bliskom istoku moguć, ali da još uvek postoji i mogućnost da se region vrati nazad sa ivice eskalirajućeg sukoba. „Sveopšti rat je moguć, ali ja mislim da takođe postoji mogućnost… »
Novi magazin 25.09.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je sveopšti rat na Bliskom istoku moguć, ali da još uvek postoji i mogućnost da se region vrati nazad sa ivice eskalirajućeg sukoba. "Sveopšti rat je moguć, ali ja mislim da takođe postoji… »
RTV 25.09.2024
VAŠINGTON - Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je na Bliskom istoku moguć opšti rat, ali da postoji i mogućnost postizanja rešenja za sukobe Izraela u Gazi i sa Hezbolahom. "Opšti rat je moguć, ali mislim da postoji i prilika - još… »
Vesti dana »
Danas pretežno oblačno i hladno, temperatura do šest stepeni Celzijusa - kakav nas vikend očekuje?
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih
Testirani: Kim DŽong Un naredio masovnu proizvodnju dronova samoubica
Kurir pre 6 satijoš 4 povezane
Broj slučajeva malih boginja u svijetu povećan za 20 posto prošle godine
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana