Повезане вести
"На Блиском истоку могућ општи рат, али..."
Б92 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је на Блиском истоку могућ општи рат, али да постоји и могућност постизања решења за сукобе Израела у Гази и са Хезболахом. "Општи рат је могућ, али мислим да постоји и прилика -… »
Бајден: На Блиском истоку могућ општи рат, али могуће је и постићи решење
Вести онлине 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је на Блиском истоку могућ општи рат, али да постоји и могуц́ност постизања решења за сукобе Израела у Гази и са Хезболахом. – Општи рат је могуц́, али мислим да постоји и… »
Бајден: Свеопшти рат на Блиском истоку је могућ, али и повратак са ивице ескалирајућег сукоба
Бета 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је свеопшти рат на Блиском истоку могућ, али да још увек постоји и могућност да се регион врати назад са ивице ескалирајућег сукоба. "Свеопшти рат је могућ, али ја мислим да такође… »
Политика 25.09.2024
ВАШИНГТОН – Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је на Блиском истоку могућ општи рат, али да постоји и могућност постизања решења за сукобе Израела у Гази и са Хезболахом. "Општи рат је могућ, али мислим да постоји… »
Бајден: Свеопшти рат на Блиском истоку је могућ, али и повратак са ивице ескалирајућег сукоба
Н1 Инфо 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је да је свеопшти рат на Блиском истоку могућ, али да још увек постоји и могућност да се регион врати назад са ивице ескалирајућег сукоба. „Свеопшти рат је могућ, али ја мислим да такође… »
Нови магазин 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је свеопшти рат на Блиском истоку могућ, али да још увек постоји и могућност да се регион врати назад са ивице ескалирајућег сукоба. "Свеопшти рат је могућ, али ја мислим да такође… »
РТВ 25.09.2024
ВАШИНГТОН - Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је на Блиском истоку могућ општи рат, али да постоји и могућност постизања решења за сукобе Израела у Гази и са Хезболахом. "Општи рат је могућ, али мислим да постоји… »
Вести дана »

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Двојица тинејџера ухапшена због бруталног насиља: Ужас на Звездари: Малолетника мучили српом, мачетом и чекићем
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана