Повезане вести

"На Блиском истоку могућ општи рат, али..."

"На Блиском истоку могућ општи рат, али..."

Б92 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је на Блиском истоку могућ општи рат, али да постоји и могућност постизања решења за сукобе Израела у Гази и са Хезболахом. "Општи рат је могућ, али мислим да постоји и прилика -… »
Бајден: На Блиском истоку могућ општи рат, али могуће је и постићи решење

Вести онлине 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је на Блиском истоку могућ општи рат, али да постоји и могуц́ност постизања решења за сукобе Израела у Гази и са Хезболахом. – Општи рат је могуц́, али мислим да постоји и… »
Бајден: Свеопшти рат на Блиском истоку је могућ, али и повратак са ивице ескалирајућег сукоба

Бајден: Свеопшти рат на Блиском истоку је могућ, али и повратак са ивице ескалирајућег сукоба

Бета 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је свеопшти рат на Блиском истоку могућ, али да још увек постоји и могућност да се регион врати назад са ивице ескалирајућег сукоба. "Свеопшти рат је могућ, али ја мислим да такође… »

Политика 25.09.2024
ВАШИНГТОН – Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је на Блиском истоку могућ општи рат, али да постоји и могућност постизања решења за сукобе Израела у Гази и са Хезболахом. "Општи рат је могућ, али мислим да постоји… »

Н1 Инфо 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је да је свеопшти рат на Блиском истоку могућ, али да још увек постоји и могућност да се регион врати назад са ивице ескалирајућег сукоба. „Свеопшти рат је могућ, али ја мислим да такође… »

Нови магазин 25.09.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је свеопшти рат на Блиском истоку могућ, али да још увек постоји и могућност да се регион врати назад са ивице ескалирајућег сукоба. "Свеопшти рат је могућ, али ја мислим да такође… »

РТВ 25.09.2024
ВАШИНГТОН - Председник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да је на Блиском истоку могућ општи рат, али да постоји и могућност постизања решења за сукобе Израела у Гази и са Хезболахом. "Општи рат је могућ, али мислим да постоји… »

Вести дана »