Povezane vesti
„Ni danas ne mogu opušteno da gledam fudbal, doživljavala sam ga kao suparnicu, nekoga ko mi je oduzimao muža“: Elena…
Nova 25.09.2024
: Dizajnerka enterijera i ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman, otvoreno je pričala o nekadašnjem braku sa slavnim fudbalerom Peđom Mijatovićem. „Iako mi ni na kraj pameti nije padalo da se udam, bila sam prva iz… »
"Peđine gluposti sam amortizovala, nije bio tu kad mi je najviše trebao": Elena Karić o odnosu sa Mijatovićem: "Osetim…
Blic 25.09.2024
Lepa dizajnerka enterijera i ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman (Karić do razvoda sa Jugoslavom), otvoreno je pričala o nekadašnjem braku sa slavnim fudbalerom Peđom Mijatovićem. - Iako mi ni na kraj pameti nije padalo… »
"Od ponosa do mržnje" Elena Karaman se setila fudbalera Peđe Mijatovića pa otkrila nepoznate detalje: Nije bio tu tokom…
Kurir 25.09.2024
Lepa dizajnerka enterijera i ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman (Karić do razvoda sa Jugoslavom), otvoreno je pričala o nekadašnjem braku sa slavnim fudbalerom Peđom Mijatovićem. - Iako mi ni na kraj pameti nije padalo… »
FOTO Ovo su deca Elene Karaman: Dizajnerka iza sebe ima tri braka sa tri moćnika, a sinovi su pravi frajeri
Nova 25.09.2024
: Dizajnerka nameštaja i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman iza sebe ima tri braka i iz tih brakova ima sinove koji su izrasli u prave frajere. Elena Karaman je prvi brak imala sa fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem, drugi sa… »
Vesti dana »

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 50 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 49 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih