Povezane vesti
Veršinjin: Nadamo se da Amerika neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
Politika 26.09.2024
NjUJORK – Moskva se nada da će Amerika ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice… »
Moskva se nada...; Imaće dovoljno pameti?
B92 26.09.2024
Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice ovoga očigledne… »
Veršinjin: Nadamo se da SAD neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
RTV 26.09.2024
NJUJORK - Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice ovoga… »
Vesti dana »

Neprijatna scena na pomenu Saši Snežana Đurišić i njen partner Vanja ponovo u centru pažnje, šta im se desilo da ovako reaguju? (video)
Alo pre 16 minutajoš 31 povezana

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 28 povezanih

Hasani: Skupština nije konstituisana bez izbora svih potpredsednika
Euronews pre 11 minutajoš 21 povezana

Pet imena koja su obeležila meč Srbije i Portugala na Evrobasketu
BBC News pre 51 minutajoš 79 povezanih

(Video) Gore ruske rafinerije! Odzvanjale eksplozije, izbili požari: Napadi ukrajinske vojske u Krasnodaru i Samarskoj oblasti
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih