Povezane vesti
Veršinjin: Nadamo se da Amerika neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
Politika 26.09.2024
NjUJORK – Moskva se nada da će Amerika ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice… »
Moskva se nada...; Imaće dovoljno pameti?
B92 26.09.2024
Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice ovoga očigledne… »
Veršinjin: Nadamo se da SAD neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
RTV 26.09.2024
NJUJORK - Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice ovoga… »
Vesti dana »

Tramp se oglasio usred razgovora sa Putinom: Piše po mrežama dok sluša ruskog predsednika
Mondo pre 54 minutajoš 27 povezanih

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 5 satijoš 14 povezanih