Povezane vesti
Veršinjin: Nadamo se da Amerika neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
Politika 26.09.2024
NjUJORK – Moskva se nada da će Amerika ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice… »
Moskva se nada...; Imaće dovoljno pameti?
B92 26.09.2024
Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice ovoga očigledne… »
Veršinjin: Nadamo se da SAD neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
RTV 26.09.2024
NJUJORK - Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice ovoga… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Radio sto plus pre 2 satajoš 15 povezanih

Privatno obezbeđenje uoči konstitutivne sednice SO Kosjerić, TV N1 ne može unutra
Cenzolovka pre 3 satajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih