Povezane vesti
Veršinjin: Nadamo se da Amerika neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
Politika 26.09.2024
NjUJORK – Moskva se nada da će Amerika ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su… »
Moskva se nada...; Imaće dovoljno pameti?
B92 26.09.2024
Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice ovoga… »
Veršinjin: Nadamo se da SAD neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
RTV 26.09.2024
NJUJORK - Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice… »
Vesti dana »

Student Medicinskog fakulteta: Nastavno-naučnog veće donelo odluku da neće biti onlajn nastave
NIN pre 3 satajoš 18 povezanih

FOTO, VIDEO Završene blokade 30 raskrsnica u Novom Sadu: Zborovi traže izbore za Mesne zajednice
Radio 021 pre 2 satajoš 14 povezanih

Studenti i Vučić u isto vreme na Andrićevom vencu: U 18h počinje „malo pevanja“, uz očekivanje vesti o izborima
Serbian News Media pre 3 satajoš 14 povezanih