Povezane vesti
Veršinjin: Nadamo se da Amerika neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
Politika 26.09.2024
NjUJORK – Moskva se nada da će Amerika ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su… »
Moskva se nada...; Imaće dovoljno pameti?
B92 26.09.2024
Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice ovoga… »
Veršinjin: Nadamo se da SAD neće dozvoliti Kijevu napad zapadnim oružjem na Rusiju
RTV 26.09.2024
NJUJORK - Moskva se nada da će SAD ''imati dovoljno pameti i razuma" da Kijevu ne daju saglasnost za napade zapadnim oružjem duboko na rusku teritoriju, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. ''Mislim da su posledice… »
Vesti dana »
Nedelja pred nama donosi vrtoglave promene temperature, a sredi će se mnogi radovati: Ovakvo vreme nas očekuje
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 9 satijoš 7 povezanih
Batler poželeo da postane Betmen kao Jović, Jokić dobio ono što zaslužuje
Sportske.net pre 55 minutajoš 8 povezanih