Повезане вести

„Ми нисмо у браку“: Ђоле Ђогани после 22 године открио детаље односа са Весном

„Ми нисмо у браку“: Ђоле Ђогани после 22 године открио детаље односа са Весном

Нова 26.09.2024
: Весна и Ђоле Ђогани већ дуже од две деценије су заједно и имају двоје деце, а иако важе за један од најскладнијих парова са јавне сцене, мало ко зна да они нису венчани. Ђоле Ђогани недавно је гостовао у једној емисији и тада… »
"Ми нисмо у браку" Шок информација о Весни и Ђолету Ђоганију: Истина о њиховом односу

"Ми нисмо у браку" Шок информација о Весни и Ђолету Ђоганију: Истина о њиховом односу

Курир 26.09.2024
Иако су дуги низ година заједно, Весна Ђогани и Ђоле Ђогани сада су изненадили све овим открићем. Они су гостовали у емисији "Амиџи шоу", те су том приликом открили да заправо нису у браку. "Ми нисмо у браку, живимо заједно, али… »
"Ми нисмо у браку, живимо заједно": Испливала шок информација о Весни и Ђолету Ђоганију

"Ми нисмо у браку, живимо заједно": Испливала шок информација о Весни и Ђолету Ђоганију

Мондо 26.09.2024
Весна и Ђоле Ђогани били су гости код Огњена Амиџића, а њихова изјава изненадила је све! Иако су дуги низ година заједно, Весна Ђогани и Ђоле Ђогани сада су изненадили све овим открићем. Они су гостовали у емисији "Амиџи… »
Весна и Ђоле Ђогани нису у браку?! Испливала шок информација о познатом пару

Весна и Ђоле Ђогани нису у браку?! Испливала шок информација о познатом пару

Телеграф 26.09.2024
Препоручујемо. Весна Ђогани и Ђоле Ђогани гостовали су у емисији "Амиџи шоу", те су том приликом открили да заправо нису у браку. - Ми нисмо у браку, живимо заједно, али се нисмо венчавали. Оженио сам се једном, једном сам се… »

Вести дана »