Povezane vesti
Bajden: Sveopšti rat na Bliskom istoku je moguć, kao i povratak sa ivice eskalirajućeg sukoba
NIN 26.09.2024
Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je đda je sveopšti rat na Bliskom istoku moguć, ali da još uvek postoji i mogućnost da se region vrati nazad sa ivice eskalirajućeg sukoba. "Sveopšti rat je moguć, ali ja mislim da takođe postoji mogućnost, mi smo još… »
I Bajden u UN govori o tome da sledi sveopšti rat, koji se, navodno, i dalje može izbeći…
Danas 26.09.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je sveopšti rat na Bliskom istoku moguć, ali da još uvek postoji i mogućnost da se region vrati nazad sa ivice eskalirajućeg sukoba. „ Sveopšti rat je moguć, ali ja mislim da takođe postoji mogućnost, mi… »
Vesti dana »
„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i poručuje da neće platiti kazne
Nova pre 3 satajoš 25 povezanih
Naučne ustanove iz Srbije i Evrope traže zaštitu Beogradskog sajma i Generalštaba
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 81 povezana
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 5 satijoš 16 povezanih
Srbija Ziđin Koper ponovo traži dozvolu za novi rudnik kod Krivelja
Ist media pre 4 satijoš 12 povezanih
Filozofski fakultet Niš: Za osnivanje novog fakulteta smo saznali iz medija, niko nije dao saglasnost i pristanak
RTS pre 32 minutajoš 28 povezanih