Povezane vesti
Miler-Mekintajer o povratku u Beograd: "Mučio sam se, u Zvezdi hoću to da ispravim"
Sportske.net 26.09.2024
Novi igrač Crvene zvezde Kodi Miler-Mekintajer ponovo je u Beogradu, nakon sezone 2020/21 u dresu Partizana. Kako je rekao za "Sport klub", Amerikanac želi da u ovoj sredini igra na mnogo višem nivou nego prethodni put. “Ako pogledate moju karijeru, ovo… »
Evo zašto je Miler-Mekintajer izabrao baš zvezdu: Bek crveno-belih istakao izuzetnu važnost Srbije za njegov košarkaški put…
Hot sport 26.09.2024
„Smatram da je za beka šutera i trenera izuzetno važno da imaju odličan odnos. On je deo moje odluke.“ Kodi Miler-Mekintajer, novi član Crvene zvezde, ponovo se vratio u Beograd nakon što je u sezoni 2020/21. nosio dres Partizana. Ovaj američki košarkaš… »
Miler-Mekintajer za SK: Srbiju morate da doživite!
Sport klub 26.09.2024
Tri godine pošto je otišao iz Partizana, vratio se u Beograd, ali kao košarkaš Crvene zvezde. Sve što je rekao otkako je potvrđen njegov dolazak u redove 'crveno-belih' ukazuje da ima neka nezavršena posla u prestonici Srbije, za koju kaže da je na njega… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Poslanici završili vanredno zasedanje: Usvojeno svih 18 tačaka dnevnog reda
Insajder pre 2 satajoš 44 povezane
Pilot plakao kada je spustio avion kroz čiji prozor je tokom leta umalo ispao putnik iz Srbije! Detalji haosa!
Telegraf pre 33 minutajoš 53 povezane
Afrička kuga svinja potvrđena kod 496 gazdinstava, održan hitan sastanak kriznog centra
RTS pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno
Beta pre 53 minutajoš 66 povezanih
Đoković: Razneo me je! Voleo bih da se vratim još jednom na W
Sport klub pre 2 minutajoš 107 povezanih