Povezane vesti
“Komentarišu mene, a varaju se po 30 godina!” Kaja Ostojić žestoko o osudama zbog četvrte udaje
Vesti online 26.09.2024
Pevačica Kaja Ostojić nedavno je po četvrti put stala na ludi kamen, a sada je otvoreno progovorila o negativnim komentarima na društvenim mrežama. Komentari o njenom četvrtom braku nisu je ostavili ravnodušnom. – Čitam neke komentare, te udala… »
"Varaju se po 30 godina, a komentarišu mene..." Kaja Ostojić se ne obazire na tuđa mišljenja, evo šta kaže o novom…
Kurir 26.09.2024
Kaja Ostojić pre nekoliko dana stala je na ludi kamen četvrti put, a sada je progovorila o negativnim komentarima. Ona priznaje da je pobesnela zbog pojedinih komentara, te je spomenula neveru u brakovima. - Čitam neke komentare, te udala se četvrti… »
"Pljuju me što sam se udala četvrti put, a oni se varaju u brakovima": Kaja Besna zbog negativnih komentara, pa progovorila o…
Blic 26.09.2024
Pevačica Kaja Ostojić pre nekoliko dana stala je na ludi kamen četvrti put, a sada je progovorila o negativnim komentarima na kontu njene udaje. Ona priznaje da je pobesnela zbog pojedinih komentara, te je spomenula neveru u brakovima. - Čitam neke… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 14 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane