Повезане вести

Певачица После 16 година открила зашто је нестала са естраде: Признала шта је највише боли, па споменула колегинице

Певачица После 16 година открила зашто је нестала са естраде: Признала шта је највише боли, па споменула колегинице

Блиц 26.09.2024
Певачица Аница Миленковић крочила је на музичку сцену са 13 година, али се у јеку популарности повукла са естраде и дуго је била у медијској илегали. После 16 година Аница је проговорила о детаљима из живота и каријери, те је… »
"Изгубили смо вредност породице и пријатељства" Аница о људскости и систему вредности на естради: Наше је оно што другима…

"Изгубили смо вредност породице и пријатељства" Аница о људскости и систему вредности на естради: Наше је оно што другима…

Курир 26.09.2024
Са само 13 година започела је музичку каријеру и у раном детињству почела да корача ка успеху. У јеку славе се повукла са естрадног неба, а током медијске илегале много тога се нагађало о њеном животу док је она стрпљиво… »
Ево зашто се српска певачица никада није вратила из Америке: Након 16 година открила праву истину: "Не судим никоме, ја сам…

Ево зашто се српска певачица никада није вратила из Америке: Након 16 година открила праву истину: "Не судим никоме, ја сам…

Блиц 26.09.2024
Сроска певачица Аница Миленковић (46) након 16 година дошла је у Србију и открила је непознате детаље из приватног живота. Наиме, Аница је сада први пут открила због чега се никада није вратила из Америке. - Разлог зашто се ја… »

Вести дана »