Povezane vesti
Pevačica Posle 16 godina otkrila zašto je nestala sa estrade: Priznala šta je najviše boli, pa spomenula koleginice
Blic 26.09.2024
Pevačica Anica Milenković kročila je na muzičku scenu sa 13 godina, ali se u jeku popularnosti povukla sa estrade i dugo je bila u medijskoj ilegali. Posle 16 godina Anica je progovorila o detaljima iz života i karijeri, te je otkrila zbog čega se… »
"Izgubili smo vrednost porodice i prijateljstva" Anica o ljudskosti i sistemu vrednosti na estradi: Naše je ono što drugima…
Kurir 26.09.2024
Sa samo 13 godina započela je muzičku karijeru i u ranom detinjstvu počela da korača ka uspehu. U jeku slave se povukla sa estradnog neba, a tokom medijske ilegale mnogo toga se nagađalo o njenom životu dok je ona strpljivo ćutala. Nakon 16 godina… »
Evo zašto se srpska pevačica nikada nije vratila iz Amerike: Nakon 16 godina otkrila pravu istinu: "Ne sudim nikome, ja sam…
Blic 26.09.2024
Sroska pevačica Anica Milenković (46) nakon 16 godina došla je u Srbiju i otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života. Naime, Anica je sada prvi put otkrila zbog čega se nikada nije vratila iz Amerike. - Razlog zašto se ja nisam vratila je… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
"Svakog dana mislim na žrtve genocida u Srebrenici": General Radislav Krstić ponovo tražio prevremeno puštanje na slobodu iz Haga
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 5 satijoš 1 povezana