Povezane vesti

Tramp: Ukrajina je uništena, neće moći da se obnovi

Politika 26.09.2024
"Ukrajinski gradovi su nestali, a mi nastavljamo da dajemo milijarde dolara čoveku koji je odbio da sklopi dogovor, rekao bivši američki predsednik. Bivši američki predsednik i kandidat republikanaca na predstojećim izborima Donald Tramp optužio je… »
Tramp kritikovao Zelenskog: Dajemo mu milijarde, on odbija da sklopi dogovor

Tramp kritikovao Zelenskog: Dajemo mu milijarde, on odbija da sklopi dogovor

N1 Info 26.09.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp kritikovao je ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog zbog toga što "nije učinio ustupke Rusiji" i "sprečio da do rata dođe". Tramp je, govoreći na predizbornom događaju u Severnoj Karolini, rekao je da… »
Ovaj čovek je "sahranio" Ukrajinu, ali bukvalno

Ovaj čovek je "sahranio" Ukrajinu, ali bukvalno

B92 26.09.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp "sahranio je" sve nade Ukrajine, opisavši je, kako prenosi AP, kao sumornu i žalosnu zemlju, a njen narod je nazvao "mrtvim". Sadašnji republikanski kandidat za predsednika SAD je nastavio, u svom obraćanju… »
Tramp se obrušio na Zelenskog: Gradovi su nestali, ljudi su mrtvi... Dajemo mu milijarde, a on odbija dogovor

Tramp se obrušio na Zelenskog: Gradovi su nestali, ljudi su mrtvi... Dajemo mu milijarde, a on odbija dogovor

B92 26.09.2024
Republički kandidat za predsednika SAD Donald Tramp optužio je Vladimira Zelenskog da je „odbio da sklopi dogovor" o završetku rata, što predstavlja najeksplicitniju Trampovu kritiku načina na koji je ukrajinski predsednik vodio rat. "Ti gradovi su… »

Vesti online 26.09.2024
“Ukrajinski gradovi su nestali, a mi nastavljamo da dajemo milijarde dolara čoveku koji je odbio da sklopi dogovor, rekao je bivši američki predsednik. Bivši američki predsednik i kandidat republikanaca na predstojećim izborima Donald Tramp… »
Trampov najžešći napad na Zelenskog do sada: „Mi dajemo milijarde dolara tom čoveku, a Ukrajine više nema, mrtve ne…

Trampov najžešći napad na Zelenskog do sada: „Mi dajemo milijarde dolara tom čoveku, a Ukrajine više nema, mrtve ne…

Nova 26.09.2024
: Republički kandidat za predsednika SAD Donald Tramp optužio je Vladimira Zelenskog da "odbija da sklopi dogovor" o okončanju rata, što predstavlja najeksplicitniju Trampovu kritiku načina na koji je ukrajinski predsednik vodio rat do sada. „Ti… »
Trump kritikovao Zelenskog što nije postigao dogovor o okončanju rata u Ukrajini

Trump kritikovao Zelenskog što nije postigao dogovor o okončanju rata u Ukrajini

Al Jazeera 26.09.2024
Republikanski predsjednički kandidat kaže da bi i ‘najgori dogovor’ bio bolji od trenutnog nivoa smrti i razaranja. Donald Trump je napao Volodimira Zelenskog jer nije pregovarao s Rusijom o okončanju rata u Ukrajini, tvrdeći da bi čak i… »

Vesti dana »