Повезане вести

Трамп: Украјина је уништена, неће моћи да се обнови

Политика 26.09.2024
"Украјински градови су нестали, а ми настављамо да дајемо милијарде долара човеку који је одбио да склопи договор, рекао бивши амерички председник. Бивши амерички председник и кандидат републиканаца на предстојећим изборима… »
Трамп критиковао Зеленског: Дајемо му милијарде, он одбија да склопи договор

Трамп критиковао Зеленског: Дајемо му милијарде, он одбија да склопи договор

Н1 Инфо 26.09.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп критиковао је украјинског председника Володимира Зеленског због тога што "није учинио уступке Русији" и "спречио да до рата дође". Трамп је, говорећи на предизборном догађају у Северној… »
Трамп се обрушио на Зеленског: Градови су нестали, људи су мртви... Дајемо му милијарде, а он одбија договор

Трамп се обрушио на Зеленског: Градови су нестали, људи су мртви... Дајемо му милијарде, а он одбија договор

Б92 26.09.2024
Републички кандидат за председника САД Доналд Трамп оптужио је Владимира Зеленског да је „одбио да склопи договор" о завршетку рата, што представља најексплицитнију Трампову критику начина на који је украјински председник водио… »
Овај човек је "сахранио" Украјину, али буквално

Овај човек је "сахранио" Украјину, али буквално

Б92 26.09.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп "сахранио је" све наде Украјине, описавши је, како преноси АП, као суморну и жалосну земљу, а њен народ је назвао "мртвим". Садашњи републикански кандидат за председника САД је наставио, у… »

Вести онлине 26.09.2024
“Украјински градови су нестали, а ми настављамо да дајемо милијарде долара човеку који је одбио да склопи договор, рекао је бивши амерички председник. Бивши амерички председник и кандидат републиканаца на предстојећим изборима… »
Трампов најжешц́и напад на Зеленског до сада: „Ми дајемо милијарде долара том човеку, а Украјине више нема, мртве не могу…

Трампов најжешц́и напад на Зеленског до сада: „Ми дајемо милијарде долара том човеку, а Украјине више нема, мртве не могу…

Нова 26.09.2024
: Републички кандидат за председника САД Доналд Трамп оптужио је Владимира Зеленског да "одбија да склопи договор" о окончању рата, што представља најексплицитнију Трампову критику начина на који је украјински председник водио… »
Трумп критиковао Зеленског што није постигао договор о окончању рата у Украјини

Трумп критиковао Зеленског што није постигао договор о окончању рата у Украјини

Ал Јазеера 26.09.2024
Републикански предсједнички кандидат каже да би и ‘најгори договор’ био бољи од тренутног нивоа смрти и разарања. Доналд Трумп је напао Володимира Зеленског јер није преговарао с Русијом о окончању рата у Украјини, тврдећи да… »

Вести дана »