Povezane vesti

"Upomoć! Treba mi hvatač zmija" Beograđanka doživela agoniju! U kuću joj ušla guja, a reakcija građana šokira

"Upomoć! Treba mi hvatač zmija" Beograđanka doživela agoniju! U kuću joj ušla guja, a reakcija građana šokira

Blic 26.09.2024
Objava za pomoć zbog zmije koja je ušla u dom para na Karaburmi naišla je na podsmeh pojedinih, ali akcija je uspešno završena. Naime, jedna Beograđanka napisala je apel na društvenim mrežama tražeći kontakt nekoga ko bi mogao da joj pomogne da… »
Paru na Karaburmi zmija ušla u kuću, Beograđanka odmah tražila pomoć! Muškarci je isprozivali zbog toga

Paru na Karaburmi zmija ušla u kuću, Beograđanka odmah tražila pomoć! Muškarci je isprozivali zbog toga

Mondo 26.09.2024
Jedna Beograđanka napisala je apel na mrežama tražeći kontakt nekoga ko bi mogao da pomogne i da zmiju izbaci iz doma njenih roditelja. Objava za pomoć zbog zmije koja je ušla u dom para na Karaburmi naišla je na podsmeh pojedinih. Jedna… »
Zmija ušla u kuću para na Karaburmi, pa zbog oglašavanja njihove ćerke svi im se smejali! Tražila pomoć, a muškarci su…

Zmija ušla u kuću para na Karaburmi, pa zbog oglašavanja njihove ćerke svi im se smejali! Tražila pomoć, a muškarci su…

Kurir 26.09.2024
Objava za pomoć zbog zmije koja je ušla u dom para na Karaburmi naišla je na podsmeh pojedinih. Naime, jedna Beograđanka napisala je apel na mrežama tražeći kontakt nekoga ko bi mogao da pomogne i da zmiju izbaci iz doma njenih roditelja. Iako je… »
"Upomoć! Treba mi kontakt nekog hvatača zmija": Beograđanima guja ušla u kuću, evo šta se desilo

"Upomoć! Treba mi kontakt nekog hvatača zmija": Beograđanima guja ušla u kuću, evo šta se desilo

Telegraf 26.09.2024
Preporučujemo. Objava za pomoć zbog zmije koja je ušla u dom para na Karaburmi naišla je na podsmeh pojedinih, ali akcija je uspešno završena iako je kontakt koji je tražen izostao. Naime, jedna Beograđanka napisala je apel na mrežama tražeći… »

Vesti dana »