Povezane vesti
"Davao sam šakom i kapom, sad kad mi poštar donese penziju ja ridam i cvilim": Naš glumac (73) je 50 godina na estradi, a…
Blic 26.09.2024
Glumac, kompozitor, tekstopisac i voditelj, Boris Bizetić za 53 godine na sceni napisao je nebrojano mnogo hitova, a kako kaže, davao je „šakom i kapom“, što ga je kasnije skupo koštalo. U njegovoj dugoj karijeri Boris je stvarao hitove, kako za… »
"Cvilim i plačem kad dobijem penziju" Naš glumac i kompozitor živi na ivici siromaštva, jedva sastavlja kraj s krajem, a…
Kurir 26.09.2024
Boris Bizetić, glumac, kompozitor, tekstopisac i voditelj, decenijama je gradio uspešnu karijeru na našim prostorima. Tokom svoje dugogodišnje karijere pisao je tekstove, ali ih i „poklanjao šakom i kapom” drugim pevačima, što ga je kasnije… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 9 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 54 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 34 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 57 minutajoš 35 povezanih