Povezane vesti
Ovde deluje misteriozni pucač iz vazdušne puške: Pogođena baka Zdravka ispričala sve: Čula sam pucanj, a onda još jedan…
Kurir 26.09.2024
BEOGRAD - Zdravka Cvetanović (72) je pogođena dijabolom iz vazdušne puške dok je prolazila pored igrališta u Novom Beogradu Ostatak dijabole ostao je u njenoj ruci i iako nije pretrpela teške povrede, otežano obavlja svakodnevne radnje "Išla sam… »
"Čula sam pucanj, osetila bol, a onda je usledio još jedan, plašim se": Pronašli smo baku, žrtvu misterioznog pomahnitalog…
Blic 26.09.2024
"Išla sam preko igrališta i kako sam stala na travnati deo čula sam pucanj iz vazdušne puške, osetila sam bol i bilo je malo krvi, onda sam čula još jedan pucanj", ovim rečima svoju ispovest za Blic krenula je Zdravka Cvetanović (72), meta… »
Vesti dana »

Srbijavoz: Zbog dojave o eksplozivnoj napravi obustavljen međugradski železnički saobraćaj
Insajder pre 52 minutajoš 15 povezanih

(Video) "ja bih unutra bacio molotovljev koktel" Evo kako je novosadska grupa kovala plan za destabilizaciju države! Na sve načine pokušavaju da građane uvuku u građanski rat
Dnevnik pre 46 minutajoš 12 povezanih

Šta je u stvari Putin poručio trampu? Analiza odgovora ruskog predsednika na američki predlog primirja u Ukrajini koji je osudio Zelenski - "da" koje znači "ne"
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih

Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 29 minutajoš 1 povezana