Povezane vesti
Ovde deluje misteriozni pucač iz vazdušne puške: Pogođena baka Zdravka ispričala sve: Čula sam pucanj, a onda još jedan! Da…
Kurir 26.09.2024
BEOGRAD - Zdravka Cvetanović (72) je pogođena dijabolom iz vazdušne puške dok je prolazila pored igrališta u Novom Beogradu Ostatak dijabole ostao je u njenoj ruci i iako nije pretrpela teške povrede, otežano obavlja svakodnevne radnje "Išla sam preko… »
"Čula sam pucanj, osetila bol, a onda je usledio još jedan, plašim se": Pronašli smo baku, žrtvu misterioznog pomahnitalog…
Blic 26.09.2024
"Išla sam preko igrališta i kako sam stala na travnati deo čula sam pucanj iz vazdušne puške, osetila sam bol i bilo je malo krvi, onda sam čula još jedan pucanj", ovim rečima svoju ispovest za Blic krenula je Zdravka Cvetanović (72), meta pomahnitalog… »
Vesti dana »
Nastavlja se toplotni talas u Srbiji: Ovo su gradovi u kojima je izmerena najviša temperatura
N1 Info pre 31 minutajoš 64 povezane
Tramp odložio napade na Iran uz uslov postizanja sporazuma, Teheran negira dogovor
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 38 povezanih
Rasim Ljajić podneo ostavku: Nije više predsednik SDPS, poznato ko će ga naslediti
Euronews pre 30 minutajoš 23 povezane
Svetog Iliju anđeli povijali u plamen i hranili vatrom: Etnološkinja otkriva verovanja vezana za Ilindan
B92 pre 2 satajoš 25 povezanih