Повезане вести
Овде делује мистериозни пуцач из ваздушне пушке: Погођена бака Здравка испричала све: Чула сам пуцањ, а онда још један! Да…
Курир 26.09.2024
БЕОГРАД - Здравка Цветановић (72) је погођена дијаболом из ваздушне пушке док је пролазила поред игралишта у Новом Београду Остатак дијаболе остао је у њеној руци и иако није претрпела тешке повреде, отежано обавља свакодневне… »
"Чула сам пуцањ, осетила бол, а онда је уследио још један, плашим се": Пронашли смо баку, жртву мистериозног помахниталог…
Блиц 26.09.2024
"Ишла сам преко игралишта и како сам стала на травнати део чула сам пуцањ из ваздушне пушке, осетила сам бол и било је мало крви, онда сам чула још један пуцањ", овим речима своју исповест за Блиц кренула је Здравка Цветановић… »
Вести дана »

Трамп имао „дуг разговор“ са Путином, дан уочи састанка са Зеленским у Белој кући
Данас пре 21 минутајош 24 повезане

Нешовић: Процедура избора директора Пете београдске гимназије биће спроведена у складу са законом
НИН пре 5 сатијош 35 повезаних

Професорка Марија Васић открила шта је прво урадила после изласка из притвора: „Имали су за циљ да нас психички сломе што апсолутно нису успели“
Нова пре 6 сатијош 11 повезаних

Сандро Гоци: Српски студенти свакодневно претварају европске вредности у стварност
Н1 Инфо пре 3 сатајош 14 повезаних