Повезане вести

„Радиша желео до стана у Младеновцу преко Војске“: Сведок на чијој адреси је био пријављен масовни убица из Дубоне открио…

„Радиша желео до стана у Младеновцу преко Војске“: Сведок на чијој адреси је био пријављен масовни убица из Дубоне открио…

Нова 26.09.2024
: Пред Вишим судом у Смедереву, у просторијама Специјалног суда у Београду, данас је настављено суђење Урошу Блажићу за масакре у Дубони и Малом Орашју. Међу особама које су саслушане говорио је и сведок Миленко Бјекић, у чијем… »
Хоћу да знам ко је послао Блажића да нам убије децу: Болна исповест оца убијених Кристине и Милана: "поручујем ово суду и…

Хоћу да знам ко је послао Блажића да нам убије децу: Болна исповест оца убијених Кристине и Милана: "поручујем ово суду и…

Блиц 26.09.2024
У згради Специјалног суда у Београду данас је настављено суђење Урошу Блажићу поводом оптужби да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа. Гост емисије "Блиц уживо" био је Саша Панић… »
Како су се стероиди појавили у речнику Уроша Блажића: Окривљени годину и по дана од масакра почео да се правда да "му је била…

Како су се стероиди појавили у речнику Уроша Блажића: Окривљени годину и по дана од масакра почео да се правда да "му је била…

Блиц 26.09.2024
Данашње суђење Урошу Блажићу којем се суди за масакр у селима Дубона и Мало Орашје обележиле су изјаве сведока који је тврдио да је Блажић конзумирао стероиде, међутим, о свом школском другу готово ништа друго није знао - чак… »
Настављено суђење Урошу Блажићу, сведочио младић кога је ранио

Настављено суђење Урошу Блажићу, сведочио младић кога је ранио

Данас 26.09.2024
Суђење Урошу Блажићу, који је прошлог маја убио девет младих особа и ранио још 12 у селима Мало Орашје и Дубона настављено је у Специјалном суду у Београду. Суђење је почело сведочењем оштећеног Немање Илића, који је на… »
„Имам болове, не могу да седим“: Младић ког је Урош Блажић ранио сведочио на штакама

„Имам болове, не могу да седим“: Младић ког је Урош Блажић ранио сведочио на штакама

Нови магазин 26.09.2024
Суђење Урошу Блажићу, који је прошлог маја убио девет младих особа и ранио још 12 у селима Мало Орашје и Дубона настављено је у Специјалном суду у Београду. Суђење је почело сведочењем оштећеног Немање Илића, који је на… »
Ријалити учесник који сведочи на суђењу масовном убици из Младеновца променио име: Био је Никола, а ево како се сада зове

Ријалити учесник који сведочи на суђењу масовном убици из Младеновца променио име: Био је Никола, а ево како се сада зове

Блиц 26.09.2024
У згради Специјалног суда у Београду данас се наставља суђење Урошу Блажићу поводом оптужби да је 4. маја прошле године у селима Мало Орашје и Дубона убио девет и ранио 12 особа. Бивши ријалити учесник Никола Ђорђевић стигао је… »
"Смејао се и клатио се за говорницом": Блажић и ријалити звезда размењивали погледе током суђења поводом масакра

"Смејао се и клатио се за говорницом": Блажић и ријалити звезда размењивали погледе током суђења поводом масакра

Мондо 26.09.2024
Урош Блажић и Никола Ђорђевић су се наводно смешкали на суђењу поводом масакра код Младеновца. У Специјалном суду у Београду данас је одржано суђење Урошу Блажићу, који се терети да је 4. маја прошле године убио деветоро људи… »
Задругар који је данас сведочио за Блажића променио име! Ово је разлог? Био је Никола, а у оптужници пише...

Задругар који је данас сведочио за Блажића променио име! Ово је разлог? Био је Никола, а у оптужници пише...

Телеграф 26.09.2024
Препоручујемо. Фитнес инструктор, бодибилдер и некадашњи ријалити учесник, Никола Ђорђевић, променио је име и сада се зове Виктор. У оптужници је и наведен као Виктор Ђорђевић, а јавност је изненадила ова информација. Бивши… »
"Написао ми је да иде да прави масакр!" Бивши задругар сведочи на суђењу Урошу Блажићу, открио језиве детаље

"Написао ми је да иде да прави масакр!" Бивши задругар сведочи на суђењу Урошу Блажићу, открио језиве детаље

Телеграф 26.09.2024
Препоручујемо. Ријалити учесник Виктор Ђорђевић, који је недавно променио име (раније се звао Никола), данас сведочи на суђењу Урошу Блажићу. Ђорђевић је рекао да остаје при две изјаве које је дао у тужилаштву, али да се "не… »

Вести дана »