Povezane vesti
Svedok Albanac u predmetu Tači: Svojim očima video zločine tzv. Ovk
Pravda 26.09.2024
Svedok je u krugu OVK ispitivan i maltretiran, a svojim očima je video zločine nad drugim žrtvama, rekao je tužilac. Suđenje bivšem vođi takozvane OVK Hašimu Tačiju i još trojici optuženih za ratne zločine u AP KiM i u Albaniji 1998. i 1999… »
Svedok Albanac u predmetu Tači i drugi opisao zlostavljanja koje je vršila tzv. OVK
RTV 26.09.2024
HAG - Suđenje bivšem vođi takozvane OVK Hašimu Tačiju i još trojici optuženih za ratne zločine u AP KiM i u Albaniji 1998. i 1999. godine nastavljeno je danas pred Specijalizovanim većima Kosova u Hagu iskazom u kojem je zaštićeni svedok… »
Rugovin pristalica na suđenju Tačiju opisao kako ga je OVK pritvorila i zlostavljala 1999.
Insajder 26.09.2024
U nastavku haškog procesa bivšem vođi OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99, zaštićeni svedok optužbe opisao je u četvrtak 26. septembra zlostavljanje koje je preživeo u pritvoru OVK s proleća 1999… »
Rugovin pristalica na sudjenju Tačiju opisao kako ga je OVK pritvorila i zlostavljala 1999.
Novi magazin 26.09.2024
U nastavku haškog procesa bivšem vodji OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99, zaštićeni svedok optužbe opisao je danas zlostavljanje koje je preživeo u pritvoru OVK s proleća 1999. Zajedno s Tačijem… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 32 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu - opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 6 minutajoš 138 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 12 minutajoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 1 satjoš 24 povezane