Повезане вести
"Убила ме к'о вола у купусу": Певача жена претукла пред синовима, јавно говорио о породичном насиљу
Мондо 26.09.2024
Певач Ал Дино је пре неколико година испричао и шта је претходило физичком насиљу. Босански певач Ал Дино (54) пре неколико година доживео физичко и психичко насиље од супруге и то пред децом. "Те вечери сам нормално довео… »
"Чупала ме је за косу и ударала!" Познатог певача жена претукла пред синовима, о насиљу јавно говорио: Молио сам је да...
Курир 26.09.2024
Најлепше баладе босанског певача Ал Дина (54) певао је цео Балкан, а он сада живи доста повученијим животом. Ал Дино је, наиме, пре неколико година доживео физичко и психичко насиље од супруге и то пред децом. - Те вечери сам… »
"Чупала ме је за косу и ударала, молио сам је да престане": Певача (54) жена претукла пред синовима, о насиљу јавно говорио
Блиц 26.09.2024
Најлепше баладе босанског певача Ал Дина (54) певао је цео Балкан, а он сада живи доста повученијим животом. Ал Дино је, наиме, пре неколико година доживео физичко и психичко насиље од супруге и то пред децом. - Те вечери сам… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против бившег трамповог саветника: Џон Болтон осумњичен за илегално држање тајних докумената
Курир пре 16 минутајош 3 повезане

Цеца у мињаку показала ноге од милион долара: Фолк дива на концерту у Краљеву оборила све са ногу: Добила и српску заставу са својим ликом, па је развукла (Видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Први пут о операцији: Наташа Беквалац открила: "Груди сам оперисала из здравствених разлога, није било полемике око вађења силикона"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Новак се не предаје и жели да се бори са Синером и Алкаразом: „И даље ћу се трудити да их изазивам“
Данас пре 2 сатајош 3 повезане