Povezane vesti
Kros: Imao sam dogovor sa Mančester junajtedom, a onda sam iz Bajerna prešao u Real
Politika 26.09.2024
LONDON – Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski Real. On… »
Kros: Odbio sam Junajted kad su doveli Van Gala
Sport klub 26.09.2024
Nekadašnji nemački reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski Real. On je rekao da je 2014… »
Kros: Zbog Van Gala nisam otišao u Mančester
Sportski žurnal 26.09.2024
Imao dogovor sa Junajtedom, ali je ipak prešao u Real. Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do… »
Fudbal bi bio potpuno drugačiji: Toni Kros otkrio koji evropski velikan ga je zvao i zašto je odabrao Real Madrid
Večernje novosti 26.09.2024
Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. EPA Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski Real. On je… »
Vesti dana »

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine sutra
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 38 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 61 povezana

Svetislav Pešić objavio spisak Srbije za Evrobasket 2025 i najavio realne ciljeve i zahtevne pripreme
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 57 povezanih

Od sutra novi tramvaj turske kompanije na relaciji Omladinski stadion - Banovo brdo
Beta pre 56 minutajoš 20 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih