Povezane vesti
Kros: Imao sam dogovor sa Mančester junajtedom, a onda sam iz Bajerna prešao u Real
Politika 26.09.2024
LONDON – Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski… »
Kros: Odbio sam Junajted kad su doveli Van Gala
Sport klub 26.09.2024
Nekadašnji nemački reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski Real. On je rekao da je… »
Kros: Zbog Van Gala nisam otišao u Mančester
Sportski žurnal 26.09.2024
Imao dogovor sa Junajtedom, ali je ipak prešao u Real. Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014… »
Fudbal bi bio potpuno drugačiji: Toni Kros otkrio koji evropski velikan ga je zvao i zašto je odabrao Real Madrid
Večernje novosti 26.09.2024
Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. EPA Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski Real. On… »
Vesti dana »

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 3 satajoš 19 povezanih

Statika će odlučiti: Kakva je sudbina Železničke stanice u Novom Sadu?
Vreme pre 3 satajoš 21 povezana

Sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu trajao četiri sata, bez konkretnih zaključaka
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih

Odbor za ljudska prava nije zasedao četiri godine: Danas usvojio tri izveštaja Zaštitnika građana
Radio 021 pre 2 satajoš 17 povezanih

BLOG Blokirani Brankov most i Gazela – protesti „Vostani Serbije“ u 32 grada širom zemlje
Vreme pre 49 minutajoš 36 povezanih