Povezane vesti
Kros: Imao sam dogovor sa Mančester junajtedom, a onda sam iz Bajerna prešao u Real
Politika 26.09.2024
LONDON – Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski… »
Kros: Zbog Van Gala nisam otišao u Mančester
Sportski žurnal 26.09.2024
Imao dogovor sa Junajtedom, ali je ipak prešao u Real. Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014… »
Kros: Odbio sam Junajted kad su doveli Van Gala
Sport klub 26.09.2024
Nekadašnji nemački reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski Real. On je rekao da je… »
Fudbal bi bio potpuno drugačiji: Toni Kros otkrio koji evropski velikan ga je zvao i zašto je odabrao Real Madrid
Večernje novosti 26.09.2024
Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. EPA Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski Real. On… »
Vesti dana »
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 7 satijoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 11 satijoš 2 povezane