Povezane vesti
Kros: Imao sam dogovor sa Mančester junajtedom, a onda sam iz Bajerna prešao u Real
Politika 26.09.2024
LONDON – Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski Real. On… »
Kros: Odbio sam Junajted kad su doveli Van Gala
Sport klub 26.09.2024
Nekadašnji nemački reprezentativac Toni Kros priznao je da je 2014. godine trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. Kros (34) je igračku karijeru počeo u Bajernu, a od 2014. do juna ove godine igrao je za madridski Real. On je rekao da je 2014… »
Vesti dana »
Kijev: Razvili smo presretače za ruske dronove; Moskva: Evropske fabrike oružja za Ukrajinu potencijalne mete
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Hladno jutro, pa sunčanih 25 stepeni: Evo kakav početak oktobra očekuje Niš i Srbiju
Glas juga pre 2 satajoš 7 povezanih
Bar-Ilan: Zahvaljujući herojstvu putnika izbegnut najveći teroristički napad od 11.9.
RTV pre 32 minutajoš 8 povezanih
„Vlast predugo stvara u društvu atmosferu nasilja, bahatosti i nekažnjivosti“: Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Nemačka uzdrmana, Srbija ranjena: Veliki izazov za Paunovićeve „Orlove“
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih