Повезане вести

Марија Шерифовић и Јована Пајић завршиле на инфузији, одмах се огласиле: „Боже, дај ми снаге“ ФОТО

Марија Шерифовић и Јована Пајић завршиле на инфузији, одмах се огласиле: „Боже, дај ми снаге“ ФОТО

Нова 26.09.2024
: Певачице Марија Шерифовић и Јована Пајић су веома блиске пријатељице. Марија Шерифовић је сада на Инстаграму објавила фотографију која је заинтригирала многе. Наиме, на њој су она и Јована Пајић, а обе су прикачене на… »
(Фото) Марија Шерифовић и јована Пајић прикључене на инфузију: Певачица објавила слику: "Боже, дај ми снаге"

(Фото) Марија Шерифовић и јована Пајић прикључене на инфузију: Певачица објавила слику: "Боже, дај ми снаге"

Блиц 26.09.2024
Певачица Марија Шерифовић последњом објавом забринула је своје пратиоце. Наиме, Марија је на друштвеној мрежи Инстаграм објавила фотографију на којој је позирала са колегиницом и пријатељицом Јованом Пајић. Њих две су у исто… »
Марија Шерифовић и јована Пајић прикључене на инфузију! Певачица објавила слику и све забринула: Боже дај ми снаге...

Марија Шерифовић и јована Пајић прикључене на инфузију! Певачица објавила слику и све забринула: Боже дај ми снаге...

Курир 26.09.2024
- Званично су кренуле припреме за нову песму. Боже, дај ми снаге и мудрости - написала је Марија. Јована Пајић се због породице повукла у медијску илегалу, а након развода се вратила на велика врата са песмом “Лудило моје” која… »

Вести дана »