Povezane vesti
Marija Šerifović i Jovana Pajić završile na infuziji, odmah se oglasile: „Bože, daj mi snage“ FOTO
Nova 26.09.2024
: Pevačice Marija Šerifović i Jovana Pajić su veoma bliske prijateljice. Marija Šerifović je sada na Instagramu objavila fotografiju koja je zaintrigirala mnoge. Naime, na njoj su ona i Jovana Pajić, a obe su prikačene na infuziju. „Zvanično su… »
Marija Šerifović završila na infuziji zbog Jovane Pajić: Bože, daj mi snage! (FOTO)
Svet plus 26.09.2024
Marija Šerifović podelila je urnebesnu scenu sa fanovima. Pevačica je zajedno u društvu Jovane Pajić, a obe su priključene na infuziju! Ne, nije u pitanju nikakva ozbiljna situacija, već, kako Marija šaljivo kaže, "potrebna im je snaga" da… »
(Foto) Marija Šerifović i jovana Pajić priključene na infuziju: Pevačica objavila sliku: "Bože, daj mi snage"
Blic 26.09.2024
Pevačica Marija Šerifović poslednjom objavom zabrinula je svoje pratioce. Naime, Marija je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa koleginicom i prijateljicom Jovanom Pajić. Njih dve su u isto vreme primale… »
Marija Šerifović i jovana Pajić priključene na infuziju! Pevačica objavila sliku i sve zabrinula: Bože daj mi snage...
Kurir 26.09.2024
- Zvanično su krenule pripreme za novu pesmu. Bože, daj mi snage i mudrosti - napisala je Marija. Jovana Pajić se zbog porodice povukla u medijsku ilegalu, a nakon razvoda se vratila na velika vrata sa pesmom “Ludilo moje” koja je postala apsolutni… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 4 satijoš 3 povezane