Povezane vesti
Ilon Mask negirao da je u ljubavnoj vezi sa Đorđom Meloni
N1 Info 26.09.2024
Ilon Mask je negirao bilo kakvu romansu između njega i italijanske premijerke Đorđe Meloni, nakon što ju je nazvao „lepom“ na ceremoniji dodele nagrada u Njujorku u ponedeljak. „Bio sam tamo sa mamom. Nema nikakve romantične veze sa premijerkom Meloni“… »
"Bio sam tamo sa majkom": Ilon Mask negira "romansu" sa Meloni
NIN 26.09.2024
Ilon Mask je negirao da postoji bilo kakva romansa između njega i italijanske premijerke Đorđe Meloni, nakon što ju je nazvao "lepom" na ceremoniji dodele nagrada u Njujorku u ponedeljak, piše Politiko. "Bio sam tamo sa majkom. Nema nikakvu romantičnu… »
Ilon Mask komentarisao navodnu aferu sa "lepom premijerkom" Đorđom Meloni, pali komplimenti sa obe strane: "On je dragoceni…
Blic 26.09.2024
Američki milijarder Ilon Mask negirao je danas da je u "romantičnoj vezi" sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni nakon što ju je nazvao "lepom" na ceremoniji dodele nagrada u Njujorku u ponedeljak. "Bio sam tamo sa mamom. Nema nikakve romantične veze… »
Vesti dana »
BLOG "Hoćemo li članove izbornih komisija obučavati kako da se bore protiv batinaša?": Opozicija o izmenama izbornih zakona
Nova pre 31 minutajoš 86 povezanih
„Uvek ima istu satnicu, najveću štetu pravi od 14 do 18 časova“ Evo šta donosi superćelija Meteorolog naveo koji delovi Srbije su večeras na udaru
Dnevnik pre 1 satjoš 42 povezane
(Foto) Nevreme pogodilo region: Oluja i grad u Republici Srpskoj, u okolini Zagreba pao sneg
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 59 povezanih
Dejan Stanković uoči finala Kupa Srbije! Trener Crvene zvezde otkrio ko neće igrati u borbi za trofej protiv Vojvodine!
Kurir pre 51 minutajoš 39 povezanih