Повезане вести

Миралем Пјанић потписао за московски ЦСКА

Миралем Пјанић потписао за московски ЦСКА

Политика 26.09.2024
МОСКВА – Босанско-херцеговачки фудбалер Миралем Пјанић потписао је за ЦСКА, саопштио је данас московски клуб. Како је саопштио клуб чији је тренер српски стручњак Марко Николић, Пјанић (34) је потписао уговор до краја сезоне, уз… »
Пјанић се правда: ''Никад ништа против Русије''

Пјанић се правда: ''Никад ништа против Русије''

Спортске.нет 26.09.2024
Изненађење или не, тек искусни босанскохерцеговачки везиста Миралем Пјанић ће у наставку сезоне играти за московски ЦСКА, који са клупе води наш Марко Николић. Међутим, у Русији му нису заборавили то што је пре две године био… »
Одбијао да игра са русијом, сада званично представљен: – Сада сам међу коњима! – тврди Босанац! (видео)

Одбијао да игра са русијом, сада званично представљен: – Сада сам међу коњима! – тврди Босанац! (видео)

Хот спорт 26.09.2024
Миралем Пјанић и званично у новом клубу. Миралем Пјанић и званично је представљен као нови фудбалер ЦСКА из Москве, иако је недавно одбијао и да игра меч са руском репрезентацијом. Представљен је на коњу, који је маскота… »
Марко Николић добио велико појачање

Марко Николић добио велико појачање

Спортски журнал 26.09.2024
Босанско-херцеговачки фудбалер Миралем Пјанић потписао за московски ЦСКА. Босанско-херцеговачки фудбалер Миралем Пјанић потписао је за ЦСКА, саопштио је данас московски клуб. Како је саопштио клуб чији је тренер српски стручњак… »
Пјанић представљен у Москви: Сада сам међу коњима

Пјанић представљен у Москви: Сада сам међу коњима

Спорт клуб 26.09.2024
Миралем Пјанић сада је и званично фудбалер ЦСКА, објавио је московски клуб. Репрезентативац Босне и Херцеговине потписао је уговор са руском клубом до краја сезоне уз могућност да га продужи на још годину дана. Пјанић је… »
Пјанић код Србина: "Сада сам међу коњима" ВИДЕО

Пјанић код Србина: "Сада сам међу коњима" ВИДЕО

Б92 26.09.2024
Босанско-херцеговачки фудбалер Миралем Пјанић потписао је за ЦСКА, саопштио је московски клуб. Како је саопштио клуб чији је тренер српски стручњак Марко Николић, Пјанић (34) је потписао уговор до краја сезоне, уз опцију да… »
Пара врти где бургија неће: Пјанић није хтео да игра против Русије, а сада потписао за цска

Пара врти где бургија неће: Пјанић није хтео да игра против Русије, а сада потписао за цска

Вечерње новости 26.09.2024
Босанско-херцеговачки фудбалер Миралем Пјанић потписао је за ЦСКА, саопштио је данас московски клуб. ФОТО: ЕПА Како је саопштио клуб чији је тренер српски стручњак Марко Николић, Пјанић (34) је потписао уговор до краја сезоне… »

Вести дана »