Повезане вести

Никола Јокић причао о игрању за Србију: "Уживао сам представљајући њих! Свако би требало то да уради"

Никола Јокић причао о игрању за Србију: "Уживао сам представљајући њих! Свако би требало то да уради"

Телеграф 26.09.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Денвер Нагетса су се окупили и спремни су за почетак нове сезоне у НБА лиги, где ће покушати да освоје нови шампионски прстен. Наравно, највише се наде полаже у Николу Јокића који је и најбољи играч ове… »
Јокић и ја о томе нисмо причали! Вестбрук запушио уста новинарима, ова трка не постоји

Јокић и ја о томе нисмо причали! Вестбрук запушио уста новинарима, ова трка не постоји

Мондо 26.09.2024
Расел Вестбрук причао је о односу са Николом Јокићем. Никола Јокић добио је велико појачање у Денверу. Од ове сезоне члан тима је Расел Вестбрук. Експлозивни плејмејкер и човек који је био МВП најјаче лиге на свету. Сада ће… »
Никола Јокић виђен први пут после дуго времена у издању у каквом га до сада нисмо виђали

Никола Јокић виђен први пут после дуго времена у издању у каквом га до сада нисмо виђали

Телеграф 26.09.2024
Препоручујемо. Најбољи кошаркаш света Никола Јокић већ неко време није снимљен од стране камера и телефона, деловало је да се одмара пред старт нове сезоне. Сада је виђен како улази у тренинг центар Денвер Нагетса, где ће данас… »

Вести дана »