Повезане вести
Расел Вестбрук: Драго ми је што ћу играти са Јокићем за промену
Еуроневс 26.09.2024
Нови кошаркаш Денвера Расел Вестрбрук, који је овог лета потписао двогодишњи уговор са франшизом из Колорада, дао је изјаву за америчке медије, рекавши да му је драго што ће од наредне сезоне делити свлачионицу са Николом… »
"Занш, он је најбољи на свету!" Вестбрук тек дошао у Денвер и одмах хвалио Николу Јокића
Вечерње новости 26.09.2024
Амерички кошаракаш Расел Вестбрук појачао је овог лета екипу Денвер нагетса, а сада је на дружењу са медијима говорио о Николи Јокићу. Фото: Профимедиа Одмах је споменуо Николу Јокића, као и шта мисли о томе што ће играти са… »
Вестбрук: "Против Јокића не можеш ништа - срећно с тим"
Б92 26.09.2024
Расел Вестбрук више неће морати да скаутира Николу Јокића, пошто ће са њим делити свлачионицу Денвера од ове сезоне. Новинар га је на конференцији питао управо за то – на који начин је раније анализирао игру српског центра… »
Вестбрук: "Част ми је да играм са Јокићем - најбољи је на свету" ВИДЕО
Б92 26.09.2024
Нови кошаркаш Денвера Расел Вестбрук захвалан је на прилици што ће играти са Николом Јокићем у истом тиму. Вестбрук је са франшизом Колорада потписао двогодишњи уговор вредан 6,8 милиона евра. Вестбрука су Клиперси трејдовали у… »
Вести дана »

Зеленски извређао Путина чим је слетео у Вашингтон: "Терориста и кукавица, уплашио се па прети Трампу"
Мондо пре 46 минутајош 63 повезане

Ђоковић: Као да је протутњао воз, невероватно је што сам способан да играм на високом нивоу
РТС пре 5 минутајош 58 повезаних

Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. Кбс да су грешком скренули, спремни смо да одговоримо
Телеграф пре 46 минутајош 27 повезаних

Европосланици: Студенти заслужују награду Сахаров, боре се за праве, европске вредности
Н1 Инфо пре 2 сатајош 16 повезаних

Данка Нешовић одговорила да ли ће се кандидовати за директорку Пете гимназије
Нова пре 7 сатијош 35 повезаних