Повезане вести
Излио се Дунав у Новом Саду: Поплављене викендице и локали, врх таласа тек стиже
Мондо 26.09.2024
Излио се Дунав у Новом Саду, а врх таласа тек стиже. Река Дунав излила се данас у Новом Саду и потопила прилаз обали на Рибарском острву, а успут и поједине ресторане и викендице. Како се види на фотографијама са лица места… »
Излио се Дунав у Новом Саду! Викендице и локали потопљени: Грађани једва пролазе улицама, док вода одговара овим "пливачима"…
Курир 26.09.2024
Река Дунав излила се данас у Новом Саду и потопила прилаз обали на Рибарском острву, а успут и поједине ресторане и викендице. Како се види на фотографијама са лица места, грађани теже пролазе улицама до обале, док су тротоар… »
Вести дана »

Русија снажно упозорила САД: "Томахавци" неће променити ситуацију на бојном пољу, али ћемо озбиљно реаговати на учешће америчке војске у њиховом лансирању!
Курир пре 17 минутајош 26 повезаних

Директорка Пете београдске: „Пета ради по закону и ја радим по закону“
Недељник пре 1 сатјош 35 повезаних

Марија Васић за Данас: Ми смо били савршен узорак, ухапшени смо јер се власт плаши заједничког деловања студената и опозиције
Данас пре 3 сатајош 11 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 4 сатијош 14 повезаних