Povezane vesti

Jokić objasnio Amerima šta mu je značilo igranje za reprezentaciju

Jokić objasnio Amerima šta mu je značilo igranje za reprezentaciju

Sportske.net 26.09.2024
Danas je bio dan otvorenih vrata u Denveru, ekipa se okupila, a među njima je bio i Nikola Jokić, srpski reprezentativac i MVP NBA lige. Između ostalog, on se osvrnuo na završene Olimpijske igre gde je naša reprezentacija osvojila bronzu. "Naravno, neću… »
VIDEO Jokić se otvorio Amerikancima o reprezentaciji, pozvao sve da igraju za Srbiju: „Uživao sam, svi to treba da rade“

VIDEO Jokić se otvorio Amerikancima o reprezentaciji, pozvao sve da igraju za Srbiju: „Uživao sam, svi to treba da rade“

Nova 26.09.2024
: Srpski košarkaš Nikola Jokić progovorio je o igranju za Srbiju na letošnjim Olimpijskim igrama u Parizu. Videlo se da tamo as Denver Nagetsa uživa sa saigračima, sa kojima je podelio i dobro i loše na putu do osvajanja bronzane medalje. Srbija je bila… »
Nikola Jokić je simbol patriotizma: Srbin poslao jaku poruku Amerikancima o igranju za svoju zemlju!

Nikola Jokić je simbol patriotizma: Srbin poslao jaku poruku Amerikancima o igranju za svoju zemlju!

Hot sport 26.09.2024
Sada je ipak vreme da se fokus prebaci na franšizu. Nikola Jokić je vrlo verovatno predvodio najbolju generaciju Srbije do bronze na OI u Parizu, a teško je verovati da nije bilo nedoraslih sudija da naša zemlja ne bi osvojila zlato i srušila Drim Tim… »
VIDEO Jokić opet u javnosti, promenio imidž: Iznenadio Amerikance kad su ga videli, primetili su jedan detalj

VIDEO Jokić opet u javnosti, promenio imidž: Iznenadio Amerikance kad su ga videli, primetili su jedan detalj

Nova 26.09.2024
: Srpski košarkaš Nikola Jokić vraća se svojim aktivnostima u klubu u Denveru posle odmora i reprezentativnih obaveza. Jokić je ovog leta sa reprezentacijom Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Bio je nadomak finala sa… »
Jokić posle dugo vremena: "Uživao sam igrajući za Srbiju" VIDEO

Jokić posle dugo vremena: "Uživao sam igrajući za Srbiju" VIDEO

B92 26.09.2024
Srpski košarkaš Nikola Jokić osvrnuo se na nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, govoreći prvi put za medije još od kraja prošle sezone. Naša selekcija osvojila je bronzanu medalju, nakon trijumfa nad Nemačkom u meču za treće mesto. "Naravno, neću reći… »

Vesti dana »

Evo kakvo vreme nas očekuje danas

Evo kakvo vreme nas očekuje danas

Jugmedia pre 17 minutajoš 25 povezanih
Burno o rudarstvu: Aktivistima zabranjen ulaz na raspravu

Burno o rudarstvu: Aktivistima zabranjen ulaz na raspravu

Nedeljnik pre 37 minutajoš 37 povezanih
Neka nova zvezda: Šta to raduje "delije" posle pobede nad Lehom?

Neka nova zvezda: Šta to raduje "delije" posle pobede nad Lehom?

Večernje novosti pre 22 minutajoš 47 povezanih
Američki pohod na Indiju

Američki pohod na Indiju

Vesti online pre 32 minutajoš 56 povezanih
Dogovoreno mesto sastanka Putina i Trampa

Dogovoreno mesto sastanka Putina i Trampa

Pravda pre 12 minutajoš 42 povezane