Povezane vesti
Sina i ćerku ne mogu da im zaboravim, želim da znam što su ih ubili: Ispovest Saše čiju je decu ubio Blažić
Telegraf 26.09.2024
Preporučujemo. U zgradi Specijalnog suda u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Urošu Blažiću povodom optužbi da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 osoba. Gost emisije "Blic uživo" bio je Saša Panić… »
Pere ruke od ubice! "to nije moj sin, ne znam ko je to!" Svedok na suđenju otkrio šta mu je Radiša Blažić rekao nekoliko…
Kurir 26.09.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je završeno suđenje okrivljenom Urošu Blažiću (22) koji se tereti da je počinio masakr 4. maja prošle godine u selima Dubona kod Mladenovca i Malog Orašja kod Smedereva gde je ubio devet, a teško ranio 12… »
Porodice ubijenih i ranjenih u masovnom ubistvu kod Mladenovca stigli u sud
IndeksOnline 26.09.2024
BEOGRAD – U Specijalni sud u Beogradu stigli su članovi porodica ubijenih i ranjenih u masakru kod Mladenovca, gde danas treba da svedoče u nastavku suđenja Urošu Blažiću optuženom za ubistva devet i ranjavanje 12 osoba. Oni su ušli u zgradu… »
Vesti dana »
Od vikenda temperature do čak 18 stepeni, a onda sneg! Slobodan Sovilj otkrio šta nas čeka u decembru
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Jaka akcija policije: Upad u kuću ministra zdravlja, sledeći su direktori bolnica
B92 pre 46 minutajoš 8 povezanih
Ruska vojska u jednom danu izvršila 466 udara u Zaporoškoj oblasti
Politika pre 16 minutajoš 2 povezane
Kiks Dalasa protiv jedne od najgorih ekipa: Dončić ponovo bez podrške!
Hot sport pre 40 minutajoš 7 povezanih