Povezane vesti
"Ja sam iskorišćena, je**ga, šta ćeš": Ana Nikolić se pomirila se s bivšim, zbog ove poruke pišu da je raskid na pomolu
Mondo 26.09.2024
Pevačica Ana Nikolić se nedavno pomirila sa Goranom Ratkovićem Raletom, a sada je na Instagramu objavila zagonetnu poruku. Pevačica Ana Nikolić, koja je poslednjih nedelja bila "tema broj 1" zbog navodnog, burnog raskida sa kompozitorom Goranom… »
"Ja sam iskorišćena, voljena teško!" Ana Nikolić se pomirila sa Raletom, ali i dalje nije srećna u ljubavi! Isplivala šok…
Kurir 26.09.2024
Ana Nikolić pomirila se pre nekoliko dana s Goranom Ratković Raletom, ali očito da i dalje nije zadovoljna svojim ljubavnim životom, pa se jednom prijatelju u glasovnoj poruci požalila da je iskorišćena i da i dalje nije voljena. - Mada, ja sam… »
Vesti dana »
Horor u Turskoj! Helikopter se zakucao u zgradu bolnice! Ima mrtvih! (foto/video)
Kurir pre 43 minutajoš 16 povezanih
Student Seratlić uoči protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Fjuri: "Usik dobio božićni poklon, do smrti ću verovati da sam pobedio!"
Sportske.net pre 2 satajoš 15 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 5 satijoš 1 povezana
Đukić Dejanović: Napustila sam raspravu u Nišu jer sam procenila da studenti ne žele komunikaciju nego anarhiju
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih