Povezane vesti
"Ja sam iskorišćena, je**ga, šta ćeš": Ana Nikolić se pomirila se s bivšim, zbog ove poruke pišu da je raskid na pomolu
Mondo 26.09.2024
Pevačica Ana Nikolić se nedavno pomirila sa Goranom Ratkovićem Raletom, a sada je na Instagramu objavila zagonetnu poruku. Pevačica Ana Nikolić, koja je poslednjih nedelja bila "tema broj 1" zbog navodnog, burnog raskida sa kompozitorom Goranom… »
"Ja sam iskorišćena, voljena teško!" Ana Nikolić se pomirila sa Raletom, ali i dalje nije srećna u ljubavi! Isplivala šok…
Kurir 26.09.2024
Ana Nikolić pomirila se pre nekoliko dana s Goranom Ratković Raletom, ali očito da i dalje nije zadovoljna svojim ljubavnim životom, pa se jednom prijatelju u glasovnoj poruci požalila da je iskorišćena i da i dalje nije voljena. - Mada, ja sam više samo… »
Vesti dana »

Ubistvo u Beogradu: Telo na dečjem igralištu, uhapšen muškarac sa dve puške - prve slike i snimak
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Ministar finansija: Delegacije MMF-a sledeće nedelje u Beogradu, razgovori o budžetu Srbije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv bivšeg trampovog savetnika: Džon Bolton osumnjičen za ilegalno držanje tajnih dokumenata
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane