Povezane vesti
Zastrašujući izveštaj: "Bio sam u Hezbolahovoj mreži tunela, pogledajte šta tamo čeka..."
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Britanski dopisnik Telegrafa iz Berlina Džejms Rotvel imao je priliku da prošeta jednim od tunela Hezbolaha, libanske šiitske grupe koju podržava Iran i podelio je svoje utiske sa javnošću u članku objavljenom u četvrtak. On navodi… »
"Bio sam tamo, evo šta čeka Izraelce"; Ovako izgledaju tajni tuneli Hezbolaha VIDEO
B92 27.09.2024
Istražujuće tajne libanskih tunela, Hezbolahove posvećenosti ka njihovoj izgradnji i mogućnosti za potencijalne napade iz ovih tunela, novinar sa lica mesta otkriva kako izgleda ova mreža tunela. Tunel, koji su otkrile izraelske snage i odmah ga… »
Zavirite u tajne tunele Hezbolaha: Evo kako izgleda mreža puteva duboko ispod zemlje! "Morate zaista da mrzite Izrael da biste…
Kurir 27.09.2024
Džejms Rotvel, dopisnik britanskog Telegrafa, imao je priliku da prošeta jednim od tunela Hezbolaha, libanske šiitske grupe koju podržava Iran i podelio je svoje utiske sa javnošću u članku objavljenom u četvrtak. On navodi da je, kada je napravio… »
Pogledajte unutrašnjost tajnih tunela Hezbolaha: Britanski dopisnik otkriva šta se tamo krije: "Bio sam tamo, evo šta čeka…
Blic 27.09.2024
Britanski dopisnik Telegrafa iz Berlina Džejms Rotvel imao je priliku prošetati jednim od tunela Hezbolaha, libanske šiitske grupe koju podržava Iran i podelio je svoje utiske sa javnošću u članku objavljenom u četvrtak. On navodi da je, kada je… »
Vesti dana »

Policajac u privatnom razgovoru potvrdio da su ga povrijedile kolege
Al Jazeera pre 3 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 9 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 10 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih