Povezane vesti
Zastrašujući izveštaj: "Bio sam u Hezbolahovoj mreži tunela, pogledajte šta tamo čeka..."
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Britanski dopisnik Telegrafa iz Berlina Džejms Rotvel imao je priliku da prošeta jednim od tunela Hezbolaha, libanske šiitske grupe koju podržava Iran i podelio je svoje utiske sa javnošću u članku objavljenom u četvrtak. On navodi… »
"Bio sam tamo, evo šta čeka Izraelce"; Ovako izgledaju tajni tuneli Hezbolaha VIDEO
B92 27.09.2024
Istražujuće tajne libanskih tunela, Hezbolahove posvećenosti ka njihovoj izgradnji i mogućnosti za potencijalne napade iz ovih tunela, novinar sa lica mesta otkriva kako izgleda ova mreža tunela. Tunel, koji su otkrile izraelske snage i odmah ga… »
Zavirite u tajne tunele Hezbolaha: Evo kako izgleda mreža puteva duboko ispod zemlje! "Morate zaista da mrzite Izrael da biste…
Kurir 27.09.2024
Džejms Rotvel, dopisnik britanskog Telegrafa, imao je priliku da prošeta jednim od tunela Hezbolaha, libanske šiitske grupe koju podržava Iran i podelio je svoje utiske sa javnošću u članku objavljenom u četvrtak. On navodi da je, kada je napravio… »
Pogledajte unutrašnjost tajnih tunela Hezbolaha: Britanski dopisnik otkriva šta se tamo krije: "Bio sam tamo, evo šta čeka…
Blic 27.09.2024
Britanski dopisnik Telegrafa iz Berlina Džejms Rotvel imao je priliku prošetati jednim od tunela Hezbolaha, libanske šiitske grupe koju podržava Iran i podelio je svoje utiske sa javnošću u članku objavljenom u četvrtak. On navodi da je, kada je… »
Vesti dana »
Popović: Nedopustivi su pritisci poslanika opozicije na novosadsko tužilaštvo
RTV pre 2 satajoš 71 povezana
Sutra postepeno razvedravanje vremena, temperature oko 10 stepeni
Politika pre 6 satijoš 23 povezane
Ministrarstvo odbrane: Svi vojnici Vojske Srbije angažovani u mirovnim misijama su dobro
Euronews pre 47 minutajoš 20 povezanih
Prenos, švajcarska - Srbija: Kakav meč, za opstanak, čast, za naciju!
Večernje novosti pre 59 minutajoš 21 povezana