Повезане вести
Застрашујући извештај: "Био сам у Хезболаховој мрежи тунела, погледајте шта тамо чека..."
Телеграф 27.09.2024
Препоручујемо. Британски дописник Телеграфа из Берлина Џејмс Ротвел имао је прилику да прошета једним од тунела Хезболаха, либанске шиитске групе коју подржава Иран и поделио је своје утиске са јавношћу у чланку објављеном у… »
"Био сам тамо, ево шта чека Израелце"; Овако изгледају тајни тунели Хезболаха ВИДЕО
Б92 27.09.2024
Истражујуће тајне либанских тунела, Хезболахове посвећености ка њиховој изградњи и могућности за потенцијалне нападе из ових тунела, новинар са лица места открива како изгледа ова мрежа тунела. Тунел, који су откриле израелске… »
Завирите у тајне тунеле Хезболаха: Ево како изгледа мрежа путева дубоко испод земље! "Морате заиста да мрзите Израел да бисте…
Курир 27.09.2024
Џејмс Ротвел, дописник британског Телеграфа, имао је прилику да прошета једним од тунела Хезболаха, либанске шиитске групе коју подржава Иран и поделио је своје утиске са јавношћу у чланку објављеном у четвртак. Он наводи да… »
Погледајте унутрашњост тајних тунела Хезболаха: Британски дописник открива шта се тамо крије: "Био сам тамо, ево шта чека…
Блиц 27.09.2024
Британски дописник Телеграфа из Берлина Џејмс Ротвел имао је прилику прошетати једним од тунела Хезболаха, либанске шиитске групе коју подржава Иран и поделио је своје утиске са јавношћу у чланку објављеном у четвртак. Он… »
Вести дана »

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 3 сатајош 16 повезаних

Био је један од најфаталнијих холивудских даса, а њену смрт никада није прежалио: Животна прича легендарног Роберта Редфорда
Нова пре 2 сатајош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних