Повезане вести

Јокић: Заиста сам уживао да играм за репрезентацију, то су јединствене емоције

Политика 27.09.2024
ДЕНВЕР – Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић рекао је да је заиста уживао да игра за репрезентацију Србије на Олимпијским играма и додао да су то јединствене емоције. Сајт Светске кошаркашке федерације (ФИБА) пренео је део… »

Спортски журнал 27.09.2024
У победи над Немачком 93:83 за освајање бронзане медаље Јокић је остварио трипл-дабл са 19 поена, 12 скокова и 11 асистенција, закључује ФИБА текст о Јокићу. Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић рекао је да је заиста уживао да… »
Шарић: "Дошао сам да играм са Јокићем - невероватан је"

Шарић: "Дошао сам да играм са Јокићем - невероватан је"

Б92 27.09.2024
Хрватски кошаркаш Дарио Шарић је говорио о свом доласку у Денвер Нагетсе и новом саиграчу Николи Јокићу. Шарић је истакао да га је начин игре Денвера, као и играње са Јокићем привукло да донесе одлуку о доласку. "Денвер је један… »
Јавио се Јокиц́ и причао о игрању за репрезентацију

Јавио се Јокиц́ и причао о игрању за репрезентацију

Вести онлине 27.09.2024
По многима најбољи кошаркаш света Никола Јокиц́ говорио је за медије у САД и дотакао се и репрезентације Србије. Јокиц́ је обукао Денверову опрему после успеха у Паризу где је освојио бронзу са репрезентацијом Србије. Сада… »
Никола Јокић: Играње за репрезентацију доноси јединствене емоције

Никола Јокић: Играње за репрезентацију доноси јединствене емоције

Данас 27.09.2024
Никола Јокић се вратио у Денвер после сјајног лета током кога је са репрезентацијом Србије освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу. Српски ас је наравно био у центру пажње током дружења играча Нагетса са… »
Сви у чуду шта Јокић не уме да уради с лоптом: Могу и они који не играју кошарку, погледајте

Сви у чуду шта Јокић не уме да уради с лоптом: Могу и они који не играју кошарку, погледајте

Мондо 27.09.2024
Никола Јокић уме све са лоптом... Или не уме? На представљању пред почетак нове сезоне Јокић није могао да држи лопту у шаци или га је само мрзело? Погледајте сами. Српски кошаркаш Никола Јокић вратио се у Сједињене Америчке… »
Јокић: Уживао сам играјући за Србију

Јокић: Уживао сам играјући за Србију

Спорт клуб 27.09.2024
Никола Јокић се вратио у Денвер после сјајног лета током кога је са репрезентацијом Србије освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу. Српски ас је наравно био у центру пажње током дружења играча Нагетса са… »
Играње за национални тим... Ево шта је Никола Јокић рекао Америма о репрезентацији Србије

Играње за национални тим... Ево шта је Никола Јокић рекао Америма о репрезентацији Србије

Вечерње новости 27.09.2024
Најбољи кошаркаш планете Никола Јокић се не обраћа медијима ван НБА сезоне, па су многи једва чекали "медија деј" у најјачој лиги света како би чули сјајног Сомборца. ФОТО: Профимедиа Наравно, одмах се наметнуло питање о… »
Американци питали Јокића - НБА прстен или олимпијска бронза? ВИДЕО

Американци питали Јокића - НБА прстен или олимпијска бронза? ВИДЕО

Б92 27.09.2024
Центар Денвера Никола Јокић упитан је да објасни да ли постоји разлика између освајања НБА прстена и олимпијске бронзе. Троструки МВП НБА лиге шампион најјаче лиге на свету постао је 2023. године, а овог лета са репрезентацијом… »
Никола Јокић се појавио с новим имиџом у НБА: Причају да изгледа као зликовац, а ево шта му је намера

Никола Јокић се појавио с новим имиџом у НБА: Причају да изгледа као зликовац, а ево шта му је намера

Мондо 27.09.2024
Погледајте како Никола Јокић изгледа пред почетак нове сезоне у НБА. Српски кошаркаш Никола Јокић вратио се у Сједињене Америчке Државе након бурног лета са репрезентацијом Србије током ког је освојио бронзану медаљу на… »
Амери гледају и не верују! "Зликовац" Никола Јокић изненадио све на првом појављивању у Денверу

Амери гледају и не верују! "Зликовац" Никола Јокић изненадио све на првом појављивању у Денверу

Вечерње новости 27.09.2024
Српски кошаркаш Никола Јокић вратио се у Сједињене Америчке Државе након бурног лета са репрезентацијом Србије током ког је освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма. Фото: Профимедиа Кошаркаши Денвера представили су тим за… »

Вести дана »