Povezane vesti
Strah! "najviše se plašim šta će biti za 20 godina kad Blažić izađe s robije!" Potresno svedočenje ranjenog mladića…
Kurir 27.09.2024
Čuo sam pucanj i pomislio da su petarde, ali sam posle nekoliko sekundi shvatio da nije reč o tome. Ustao sam sa stolice i video siluetu kako puca po nama... Okrenuo sam se i pao, ali ne znam da li sam tada pogođen ili sam refleksno pao! Čuo sam… »
"Šta će biti za 20 godina kad on izađe": Potresno svedočenje mladića kog je Blažić upucao, svi plakali u sudnici
Mondo 27.09.2024
Potresno svedočenje mladića kog je Uroš Blažić upucao u masakru kod Mladenovca. "Čuo sam pucanj i pomislio da su petarde, ali sam posle nekoliko sekundi shvatio da nije reč o tome. Ustao sam sa stolice i video siluetu kako puca po nama... Okrenuo… »
Vesti dana »

Šta je „Tiha većina“ čiji potpisnik je napao profesorku Pravnog fakulteta: I kakva je njihova veza državnom sekretarkom za životnu sredinu
Nedeljnik pre 47 minutajoš 13 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Radio sto plus pre 42 minutajoš 13 povezanih

Stanković i Markoski sa dekanima svih fakulteta u Novom Sadu: Neophodno nadoknaditi nastavu
RTS pre 1 satjoš 59 povezanih

Viši sud doneo odluku: Ukinut pritvor optuženima za napad na studente u blokadi u Novom Sadu
Mondo pre 2 minutajoš 21 povezana