Povezane vesti
Strah! "najviše se plašim šta će biti za 20 godina kad Blažić izađe s robije!" Potresno svedočenje ranjenog mladića…
Kurir 27.09.2024
Čuo sam pucanj i pomislio da su petarde, ali sam posle nekoliko sekundi shvatio da nije reč o tome. Ustao sam sa stolice i video siluetu kako puca po nama... Okrenuo sam se i pao, ali ne znam da li sam tada pogođen ili sam refleksno pao! Čuo sam… »
"Šta će biti za 20 godina kad on izađe": Potresno svedočenje mladića kog je Blažić upucao, svi plakali u sudnici
Mondo 27.09.2024
Potresno svedočenje mladića kog je Uroš Blažić upucao u masakru kod Mladenovca. "Čuo sam pucanj i pomislio da su petarde, ali sam posle nekoliko sekundi shvatio da nije reč o tome. Ustao sam sa stolice i video siluetu kako puca po nama... Okrenuo… »
Vesti dana »
Ovo je jedan od uhapšenih zbog ubistva u Inđiji: Sumnja se da je divljao kolima kada ih je žrtva opomenula da uspore: Izboli ga pa pobegli
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Vučević putuje u dvodnevnu posetu Banjaluci: Prisustvovaće obeležavanju dana Republike
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Iznenadna ukrajinska ofanziva u Rusiji: To je poruka Kijeva Trampu, preuzimanje dužnosti: Ovo je očekivani scenario
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Uhapšen pucač kod Velike Kladuše: Više od sedam sati bežao policiji, ovako su ga uhvatili
Blic pre 5 satijoš 1 povezana