Povezane vesti
Svetlana se odrekla dve kuće i zemljišta u korist brata: "Otac me izmirio kad sam se udala, šta mi dao, to je"
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke prilikom nasleđivanja imovine donet pre gotovo 80 godina. Ova pojava naročito je… »
Svetlana se odrekla nasledstva u korist brata, Milijana uradila isto i kaže da je to tradicija! Roditelji favorizuju mušku…
Kurir 27.09.2024
Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke prilikom nasleđivanja imovine donet pre gotovo 80 godina. Ova pojava naročito je izražena u seoskim… »
Vesti dana »
RTS: U Valjevu normalizovano snabdevanje strujom, bolje i u opštini Osečina
Serbian News Media pre 3 satajoš 49 povezanih
Iranske vlasti: Spremni smo da čujemo glas naroda, nerede organizuju SAD i Izrael
Vesti online pre 1 satjoš 35 povezanih
Ovako će izgledati koordinisani odgovor Evrope trampu na grenlandu: Sprema se misija "Arktički stražar"!
Kurir pre 55 minutajoš 24 povezane
Rute ćuti kao zaliven: Evropa uznemirena NATO mukom nakon Trampovih komentara o Grenlandu
Večernje novosti pre 5 satijoš 32 povezane