Povezane vesti
Svetlana se odrekla dve kuće i zemljišta u korist brata: "Otac me izmirio kad sam se udala, šta mi dao, to je"
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke prilikom nasleđivanja imovine donet pre gotovo 80 godina. Ova pojava naročito je… »
Svetlana se odrekla nasledstva u korist brata, Milijana uradila isto i kaže da je to tradicija! Roditelji favorizuju mušku…
Kurir 27.09.2024
Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke prilikom nasleđivanja imovine donet pre gotovo 80 godina. Ova pojava naročito je izražena u seoskim… »
Vesti dana »
Koalicija Evropska Srbija predala potpise u RIK-u: Imamo samo jednog protivnika, nemojte da seme zla unose između nas
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Neverovatna treća deonica donela Partizanu rutinski trijumf nad osvajačem Evrokupa
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Posle remija u Surdulici: Rendulić nije zadovoljan, Ilić kaže da je ekipa pokazala karakter
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Pretežno sunčano i toplo, poslepodne ponegde pljuskovi: Najviša dnevna danas do 32 stepena
Telegraf pre 17 minutajoš 2 povezane