Povezane vesti
Svetlana se odrekla dve kuće i zemljišta u korist brata: "Otac me izmirio kad sam se udala, šta mi dao, to je"
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke prilikom nasleđivanja imovine donet pre gotovo 80 godina. Ova pojava naročito… »
Svetlana se odrekla nasledstva u korist brata, Milijana uradila isto i kaže da je to tradicija! Roditelji favorizuju mušku…
Kurir 27.09.2024
Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke prilikom nasleđivanja imovine donet pre gotovo 80 godina. Ova pojava naročito je izražena u… »
Svetlana iz Svrljiga se odrekla nasledstva u korist brata! Pravnici upozorili na jedno: "Gubite pravo..."
Mondo 27.09.2024
Pravnici su odgovorili na pitanje zbog čega se žene odriču nasleđa u korist muških srodnika. Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke… »
Vesti dana »
UŽIVO "Čovek se drži za reč, a vo za rogove"; Partizan bez kapitena!; Ovacije za Ledeja; FOTO/VIDEO
B92 pre 1 minutjoš 27 povezanih