Povezane vesti
Svetlana se odrekla dve kuće i zemljišta u korist brata: "Otac me izmirio kad sam se udala, šta mi dao, to je"
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke prilikom nasleđivanja imovine donet pre gotovo 80 godina. Ova pojava naročito je… »
Svetlana se odrekla nasledstva u korist brata, Milijana uradila isto i kaže da je to tradicija! Roditelji favorizuju mušku…
Kurir 27.09.2024
Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke prilikom nasleđivanja imovine donet pre gotovo 80 godina. Ova pojava naročito je izražena u seoskim… »
Svetlana iz Svrljiga se odrekla nasledstva u korist brata! Pravnici upozorili na jedno: "Gubite pravo..."
Mondo 27.09.2024
Pravnici su odgovorili na pitanje zbog čega se žene odriču nasleđa u korist muških srodnika. Prema nekim istraživanjima, gotovo svaka druga žena i danas se odriče nasledstva u korist braće, iako je zakon koji izjednačava muške i ženske potomke prilikom… »
Vesti dana »

(BLOG) Protesti podrške Novom Pazaru širom zemlje: Građani ispred prostorija SNS u Kraljevu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu
N1 Info pre 1 minutjoš 81 povezana

Jajima na prostorije SNS-a u Novom Sadu, postavljen kordon policije u opremi za razbijanje demonstracija
N1 Info pre 36 minutajoš 25 povezanih

Prorektor DUNP za N1: Samo su nastavnici ispratili studente napolje, zar je zabranjeno nositi crno!?
N1 Info pre 10 satijoš 48 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane