Повезане вести

Суђење Блажићу: Чланови његове породице не желе да сведоче, исказ дали другови и бивша девојка

Суђење Блажићу: Чланови његове породице не желе да сведоче, исказ дали другови и бивша девојка

Радио 021 27.09.2024
Чланови породице Уроша Блажића, оптуженог за убиство девет и рањавање 12 људи у селима Мало Орашје и Дубона у мају прошле године, искористили су данас своје законско право да не сведоче на суђењу. Поступајући тужилац Иван… »
Пријатељ Уроша Блажића у судници набројао супстанце за које је чуо, па се онесвестио

Пријатељ Уроша Блажића у судници набројао супстанце за које је чуо, па се онесвестио

Телеграф 27.09.2024
Препоручујемо. На суђењу Урошу Блажићу у Специјалном суду, како јавља наш репортер са лица места, догодила се права драма. Наиме, сведок Милан Весић, иначе друг оптуженог, онесвестио се у моменту када је адвокат дао примедбу на… »
Истерао ме из аута, претио да ће ме ударити: Блажићева девојка испричала како се понашао кад су били заједно

Истерао ме из аута, претио да ће ме ударити: Блажићева девојка испричала како се понашао кад су били заједно

Телеграф 27.09.2024
Препоручујемо. На данашње суђење Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши Блажићу дошло је четири члана његове породице, који су искористили право да, као најближи сродници, не сведоче, а осим тога испитано је седам сведока, међу… »
Блажићева породица и даље одбија да сведочи: Исказе дали другови, комшије и бивша девојка

Блажићева породица и даље одбија да сведочи: Исказе дали другови, комшије и бивша девојка

Н1 Инфо 27.09.2024
Суђење Урошу Блажићу, који је прошлог маја убио девет младих особа и ранио још 12 у селима Мало Орашје и Дубона настављено је у Специјалном суду у Београду. У суд су на заказано сведочење данас ипак дошли чланови најуже… »
Настављено се суђење Урошу Блажићу: Чланови породице одбили да сведоче, испитана његова бивша девојка (ВИДЕО)

Настављено се суђење Урошу Блажићу: Чланови породице одбили да сведоче, испитана његова бивша девојка (ВИДЕО)

Инсајдер 27.09.2024
Испитивањем сведока у Специјалном суду настављено је суђење Урошу Блажићу оптуженом за убиство девет и рањавање 12 особа у селима Дубона и Мало Орашје 4. маја прошле године. Чланови Блажићеве породице – мајка Биљана, деда… »
Чланови породице Уроша Блажића и даље одбијају да сведоче; исказ дала бивша девојка

Чланови породице Уроша Блажића и даље одбијају да сведоче; исказ дала бивша девојка

РТС 27.09.2024
Чланови породице Уроша Блажића, оптуженог за убиство девет и рањавање 12 људи у селима Мало Орашје и Дубона у мају прошле године, искористили су и данас своје законско право да не сведоче на суђењу. Испитана је његова бивша… »
„Отац масовног убице шверцовао оружје из Хрватске деведесетих“: Шокантне речи колега Радише Блажића на суђењу

„Отац масовног убице шверцовао оружје из Хрватске деведесетих“: Шокантне речи колега Радише Блажића на суђењу

Нова 27.09.2024
: Суђење Урошу Блажићу, за масакре у Дубони и Малом Орашју 4. маја прошле године, као и његовом оцу Радиши Блажићу за недозвољено држање оружја, настављено је данас пред већем Вишег суда у Смедереву, а у просторијама… »
Сведок: Код Блажића се увек пуцало као да је рат, Урош пуцао као дете из пиштоља

Сведок: Код Блажића се увек пуцало као да је рат, Урош пуцао као дете из пиштоља

Политика 27.09.2024
У данашњем наставку суђења Урошу Блажићу, оптуженом за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона, сведочио је Горан Милетић, некадашњи колега такође оптуженог његовог оца Радише Блажића. Милетић којем је 1999. године… »
"Било би морално да су Блажићи сведочили": Адвокат Перовић истиче да би тај чин показао људскост и саосећање

"Било би морално да су Блажићи сведочили": Адвокат Перовић истиче да би тај чин показао људскост и саосећање

Телеграф 27.09.2024
Препоручујемо. Пуномоћник чланова породица убијених и рањених у селима Мало Орашје и Дубона адвокат Небојша Перовић изјавио је да би било морално да су чланови породице оптуженог за злочин Уроша Блажића сведочили на данашњем… »
Блажићева бивша девојка сведочила о пиштољу који је нашла испод његовог јастука

Блажићева бивша девојка сведочила о пиштољу који је нашла испод његовог јастука

Политика 27.09.2024
У наставку суђења Урошу Блажићу, оптуженом за масовно убиство у селима Мало Орашје и Дубона, испитана је његова бивша девојка Анастасија Ђорђевић, која је навела да је са Блажиће била у вези два или три месеца, као и да је… »
Урош Блажић у судници бризнуо у плач због мајке: Рочиште масовном убици обележила драма са сведоцима, бивша девојка дала…

Урош Блажић у судници бризнуо у плач због мајке: Рочиште масовном убици обележила драма са сведоцима, бивша девојка дала…

Курир 27.09.2024
У Специјалном суду у Београду данас је одржано рочиште Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши. У зграду суда су прве стигле ожалошћене породице жртава, које су и овог пута дошле заједно. Такође, они су и сада на себи имали мајице са… »
Завршено суђење Блажићу: Чланови породице оптуженог нису желели да сведоче, пред судом говорила и бивша девојка

Завршено суђење Блажићу: Чланови породице оптуженог нису желели да сведоче, пред судом говорила и бивша девојка

Еуроневс 27.09.2024
Чланови породице Уроша Блажића, оптуженог за убиство девет и рањавање 12 људи у селима Мало Орашје и Дубона у мају прошле године, искористили су данас своје законско право да не сведоче на суђењу. Суђење се наставља 21… »
Комшије о кући Уроша Блажића: Пуцало се за сваку прилику, нико не може да ми каже да није

Комшије о кући Уроша Блажића: Пуцало се за сваку прилику, нико не може да ми каже да није

Време 27.09.2024
Стефан Марковић, комшија породице Блажић, сведочио је на суђењу Урошу Блажићу, потврдивши да је пуцњава била уобичајена пракса код Блажића током различитих прослава. Комшија породице Блажић, Стефан Марковић изјавио је на… »
Хладнокрвно убио деветоро деце, а сада рида кад види своју мајку: Ево шта се дешавало у судници на суђењу Урошу Блажићу…

Хладнокрвно убио деветоро деце, а сада рида кад види своју мајку: Ево шта се дешавало у судници на суђењу Урошу Блажићу…

Блиц 27.09.2024
У судници током суђења Урошу Блажићу као и на претходним рочиштима дешавале су се потресне ситуације. Родитељи жртава посебно су били погођени током појављивања Биљане Блажић, мајке масовног убице Уроша Блажића и то у… »
"Морала сам да пристанем на: Се*с са блажићем да бих стигла кући" Бивша девојка масовног убице открила нове детаље, тужилац…

"Морала сам да пристанем на: Се*с са блажићем да бих стигла кући" Бивша девојка масовног убице открила нове детаље, тужилац…

Блиц 27.09.2024
Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима код Младеновца наставља се данас у згради Специјалног суда у Београду. На данашње суђење приступили су, осим окривљених Уроша и Радише Блажића, браниоца и оштећених, сви… »
Породице убијених и рањених у масовном убиству код Младеновца стигли у суд

Породице убијених и рањених у масовном убиству код Младеновца стигли у суд

Политика 27.09.2024
У Специјални суд у Београду стигли су чланови породица убијених и рањених у масакру код Младеновца, где данас треба да сведоче у наставку суђења Урошу Блажићу оптуженом за убиства девет и рањавање 12 особа у мају прошле… »
Комшија Блажића сведочио: "Пуцало се као да је ратно стање, сви су се плашили"

Комшија Блажића сведочио: "Пуцало се као да је ратно стање, сви су се плашили"

Б92 27.09.2024
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење Урошу Блажићу за масакр код Младеновца. Један од сведока, комшија С. М. навео је да Блажиће зна цео живот, али да се нису дружили, и додао да су Блажићи често на… »
Бивша девојка Уроша Блажића изнела шок детаље: "Плашила сам га се; То је био први и последњи пут..."

Бивша девојка Уроша Блажића изнела шок детаље: "Плашила сам га се; То је био први и последњи пут..."

Б92 27.09.2024
У Специјалном суду у Београду настављено је суђење Урошу Блажићу оптуженом за масовно убиство код Младеновца када је убио девет и ранио 12 особа. Сведочила је његова бивша девојка А.Ђ. Она је, одговарајући на питања… »
Урош Блажић почео да се тресе када је угледао мајку: Шта се дешава иза затворених врата суђења за масакр

Урош Блажић почео да се тресе када је угледао мајку: Шта се дешава иза затворених врата суђења за масакр

Мондо 27.09.2024
У Специјалном суду у Београду данас се одржава рочиште Урошу Блажићу и његовом оцу Радиши. У зграду суда су стигле ожалошћене породице жртава, које су и овог пута дошле заједно. Такође, они су и сада на себи имали мајице са… »
Полицајац пред судом, открио непознате детаље о Блажићу: "Знам га цео живот, пуцао је кад је имао 10 година"

Полицајац пред судом, открио непознате детаље о Блажићу: "Знам га цео живот, пуцао је кад је имао 10 година"

Мондо 27.09.2024
Полицајац који је сведочио на суђењу је рекао да је Урош Блажић пуцао кад је имао 10 година. Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима код Младеновца наставља се данас у згради Специјалног суда у Београду. Као сведок… »
Завршено испитивање сведока: Друг убице пао у несвест; Бивша девојка изнела језиве детаље ФОТО/ВИДЕО

Завршено испитивање сведока: Друг убице пао у несвест; Бивша девојка изнела језиве детаље ФОТО/ВИДЕО

Б92 27.09.2024
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење Урошу Блажићу оптуженом за масовно убиство код Младеновца када је убио девет и ранио 12 особа, које је Б92.нет пратио уживо. Урош и његов отац Радиша Блажић, оптужен… »
Друг Уроша Блажића се онесвестио након сведочења у судници

Друг Уроша Блажића се онесвестио након сведочења у судници

Н1 Инфо 27.09.2024
Суђење Урошу Блажићу, који је прошлог маја убио девет младих особа и ранио још 12 у селима Мало Орашје и Дубона настављено је у Специјалном суду у Београду. Један од сведока који је испитиван током преподнева био је Милан… »
Драма на суђењу Урошу Блажићу: Сведок се онесвестио током давања исказа, стражари прискочили у помоћ

Драма на суђењу Урошу Блажићу: Сведок се онесвестио током давања исказа, стражари прискочили у помоћ

Нова 27.09.2024
: Суђење Урошу Блажићу (22), оптуженом за убиство деветоро људи и тешко рањавање још 12 особа 4. маја прошле године, данас се наставља у Специјалном суду у Београду. На данашњем суђењу исказе су давали сведоци, а један од… »
Породица Уроша Блажића одбила да сведочи, један сведок се онесвестио

Породица Уроша Блажића одбила да сведочи, један сведок се онесвестио

Данас 27.09.2024
Суђење Урошу Блажићу, који је прошлог маја убио девет младих особа и ранио још 12 у селима Мало Орашје и Дубона наставља се у Специјалном суду у Београду. У суд су на заказано сведочење данас ипак дошли чланови најуже породице… »
Суђење Урошу Блажићу: Чланови породице не желе да сведоче, његов друг се онесвестио у судници

Суђење Урошу Блажићу: Чланови породице не желе да сведоче, његов друг се онесвестио у судници

НИН 27.09.2024
Чланови породице Уроша Блажића, оптуженог за убиство девет и рањавање 12 људи у селима Мало Орашје и Дубона у мају прошле године, искористили су данас своје законско право да не сведоче на суђењу. Поступајући тужилац Иван… »
"Морала сам да пристанем на односе да би ме пустио кући": Бивша девојка Уроша Блажића сведочи, поменула и оружје

"Морала сам да пристанем на односе да би ме пустио кући": Бивша девојка Уроша Блажића сведочи, поменула и оружје

Мондо 27.09.2024
На суђењу Урошу Блажићу поводом масакра код Младеновца сведочила је његова бивша девојка. Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима код Младеновца наставља се данас у згради Специјалног суда у Београду. Као сведок… »
Чланови породице Уроша Блажића не желе да сведоче на суђењу

Чланови породице Уроша Блажића не желе да сведоче на суђењу

РТВ 27.09.2024
БЕОГРАД - Чланови породице Уроша Блажића, оптуженог за убиство девет и рањавање 12 људи у селима Мало Орашје и Дубона у мају прошле године, искористили су данас своје законско право да не сведоче на суђењу. Поступајући… »
Породица Урођа Блажића дошла на суђење: Један по један излазили за говорницу, сви изговорили исту реченицу

Породица Урођа Блажића дошла на суђење: Један по један излазили за говорницу, сви изговорили исту реченицу

Мондо 27.09.2024
Породица Уроша Блажића је дошла на суђење поводом масакра. Суђење Урошу Блажићу за масовно убиство у селима код Младеновца наставља се данас у згради Специјалног суда у Београду. На данашње суђење приступили су, осим… »
„Да ли су били војни камиони? На то питање не знам шта да вам кажем“: Откривамо детаље из исказа мајке Уроша Блажића

„Да ли су били војни камиони? На то питање не знам шта да вам кажем“: Откривамо детаље из исказа мајке Уроша Блажића

Нова 27.09.2024
: Биљану Блажић, мајка Уроша Блажића, ком се пред већем Вишег суда из Смедерева суди због масовног убиства у селима Дубона и Мало Орашје, није се појавила на претходном рочишту, а суд је затражио да чланови Блажићеве породице… »

Вести дана »