Povezane vesti
Amerikanac od stravične oluje po dnevnoj sobi bežao u kajaku: Uragan istorijske jačine razbio Ameriku
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Uragan Helena, četvrte kategorije, jedan od najjačih u ovom veku, zahvatio je Floridu, a trenutno niko nema izveštaj o tačnom broju mrtvih kao ni o materijalnoj šteti koju je ova nepogoda napravila. S ozbirom na to da je voda prodrla u… »
Uragan divljao; Nestvarna scena: Čovek vesla u sobi, oko njega plutaju biljke i kućni aparati VIDEO
B92 27.09.2024
Uragan 4. kategorije po imenu Helena, jedan od najjačih u ovom veku, pogodio je Floridu. Za sada se ne znaju posledice jer je tamo noć, a guverner je najavio da će više znati ujutru po lokalnom vremenu. Stanovnik Floride rekao je za CNN da misli da oluja… »
Vesti dana »
Požari i dalje aktivni širom Srbije: U Deliblatskoj peščari situacija stabilnija, Stolovi i dalje gore
NIN pre 1 satjoš 21 povezana
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj očekuje se na početku nove radne nedelje
Glas Zaječara pre 1 satjoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 49 minutajoš 19 povezanih