Povezane vesti
Poseban datum za porodicu Ražnatović: Veljko se oglasio, pa uputio snažnu poruku sinu Krstanu
Blic 27.09.2024
Bokser Veljko Ražnatović sa svojom suprugom Bogdanom i njihovim sinovima, Krstanom, Željkom i Isaijom živi u njenom rodnom Titelu gde su se sklonili od gradske gužve. Za njih je danas poseban dan, naime, porodica Ražnatović danas proslavlja imendan… »
Poseban dan u porodici Ražnatović! Veljko ne krije ponos, oglasio se javno: "Sine moj..."
Kurir 27.09.2024
Danas Krstan Ražnatović, srednji sin Veljka i Bogdane, slavi imendan. Ponosni otac se tim povodom oglasio na Instagramu. "Ko se krstom krsti na Krstovdan posti. Srećan imendan sine moj", napisao je Ražnatović uz sliku svojih mališana. Mali Krstan rođen… »
Prelepo! Četiri meseca od rođenja sina, Bogdana i Veljko ponovo slave (FOTO)
Story 27.09.2024
Bogdana i Veljko Ražnatović slave ljubav svakog dana, a kako imaju tri naslednika, u njihovom domu česti su povodi za slavlje. Danas se u njihovom domu obeležava veliki hrišćanski praznik, Krstovdan, jer je to imendan njihovog drugog sina. Tata Veljko… »
Veljko se oglasio važnim povodom: Danas je bitan datum za porodicu, uputio snažnu poruku sinu Krstanu
Mondo 27.09.2024
Bokser se obratio sinu objavom na Instagramu. Danas Krstan Ražnatović, srednji sin Veljka i Bogdane, slavi imendan. Ponosni otac se tim povodom oglasio na instagramu. "Ko se krstom krsti na Krstovdan posti. Srećan imendan sine moj", napisao je Ražnatović… »
Vesti dana »

Haos u Skupštini Zaječara: Opozicija blokira sednicu, sukobi građana i policije ispred opštine
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana

Tramp objavio kako će primorati Putina da okonča rat – novi ultimatum Indiji zbog ruske nafte
RTS pre 1 satjoš 31 povezana