Povezane vesti
Poseban datum za porodicu Ražnatović: Veljko se oglasio, pa uputio snažnu poruku sinu Krstanu
Blic 27.09.2024
Bokser Veljko Ražnatović sa svojom suprugom Bogdanom i njihovim sinovima, Krstanom, Željkom i Isaijom živi u njenom rodnom Titelu gde su se sklonili od gradske gužve. Za njih je danas poseban dan, naime, porodica Ražnatović danas proslavlja imendan… »
Poseban dan u porodici Ražnatović! Veljko ne krije ponos, oglasio se javno: "Sine moj..."
Kurir 27.09.2024
Danas Krstan Ražnatović, srednji sin Veljka i Bogdane, slavi imendan. Ponosni otac se tim povodom oglasio na Instagramu. "Ko se krstom krsti na Krstovdan posti. Srećan imendan sine moj", napisao je Ražnatović uz sliku svojih mališana. Mali Krstan… »
Prelepo! Četiri meseca od rođenja sina, Bogdana i Veljko ponovo slave (FOTO)
Story 27.09.2024
Bogdana i Veljko Ražnatović slave ljubav svakog dana, a kako imaju tri naslednika, u njihovom domu česti su povodi za slavlje. Danas se u njihovom domu obeležava veliki hrišćanski praznik, Krstovdan, jer je to imendan njihovog drugog sina. Tata… »
Veljko se oglasio važnim povodom: Danas je bitan datum za porodicu, uputio snažnu poruku sinu Krstanu
Mondo 27.09.2024
Bokser se obratio sinu objavom na Instagramu. Danas Krstan Ražnatović, srednji sin Veljka i Bogdane, slavi imendan. Ponosni otac se tim povodom oglasio na instagramu. "Ko se krstom krsti na Krstovdan posti. Srećan imendan sine moj", napisao je… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 3 satajoš 23 povezane
Vojnici iz Srbije u Libanu i na Bliskom istoku do sada nisu bili direktno ugroženi
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih