Povezane vesti
Ana Brnabić: Opet laži u Šolakovim medijima, temu litijuma sam ja otvorila
Politika 27.09.2024
Predsednica parlamenta Ana Brnabić negirala je danas tvrdnje iznete u nekim medijima da vlast beži od rasprave o litijumu i Kosovu i Metohiji ističući da je temu litijuma pokreula ona, a ne opozicija. "Opet laži na naslovnim stranama Šolakovih… »
Ili ih je sramota ili ne znaju šta hoće Brnabić o navodima opozicionih medija da vlast beži od rasprave o KiM i litijumu…
Kurir 27.09.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je danas na naslovnu stranu lista "Nova" i tekst sa naslovom: "Vlast beži od rasprave o Kosovu i litijumu". "Opet laži na naslovnim stranama Šolakovih medija. Gospodo, temu litijuma u Narodnoj… »
Brnabić o natpisima u Šolakovim medijima: Ja se upravo toj raspravi beskonačno radujem
B92 27.09.2024
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom naslovne strane medija u vlasništu Dragana Šolaka, koji su kako je rekla na naslovnu stranu opet stavili laži. "Opet laži na naslovnim stranama Šolakovih medija. Gospodo, temu… »
Vesti dana »
"Nedopustivi su pritisci na novosadsko tužilaštvo" Ministarka Popović: Tužilaštvo postupa u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima, a ne po željama opozicije!
Kurir pre 1 satjoš 71 povezana
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 3 satajoš 23 povezane
Pripadnici Vojske Srbije u misiji UNIFIL i UNTSO na Bliskom istoku nisu direktno ugroženi
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih