Povezane vesti
Pušku i municiju skrivao u vikendici kod Tutina: Pronadjeno oružje odmah poslato na veštačenje
RINA 27.09.2024
Pušku i municiju skrivao u vikendici kod Tutina: Pronadjeno oružje odmah poslato na veštačenje Tutin - Pripadnici interventne jedinice Policijske stanice u Tutin izvršili su pretres vikendice koju koristi B.J. (29). - Pronađena je automatska puška s… »
Policija u vikendici u Tutinu otkrila automatsku pušku s tri okvira – oružje odmah poslato na vještačenje
Sandžak press 27.09.2024
Tutin – Pripadnici interventne jedinice Policijske stanice u Tutin izvršili su pretres vikendice koju koristi B.J. (29). – Pronađena je automatska puška s drvenim kundakom i tri okvira bez municije. Oružje je izuzeto i poslano na veštačenje. Tužilaštvo… »
Pušku i municiju skrivao u vikendici kod Tutina: Pronadjeno oružje odmah poslato na veštačenje
Sandžak haber 27.09.2024
Foto: indeksonline.rs Tutin – Pripadnici interventne jedinice Policijske stanice u Tutin izvršili su pretres vikendice koju koristi B.J. (29). – Pronađena je automatska puška s drvenim kundakom i tri okvira bez municije. Oružje je izuzeto i poslano na… »
IndeksOnline 27.09.2024
Tutin – Pripadnici interventne jedinice Policijske stanice u Tutin izvršili su pretres vikendice koju koristi B.J. (29). – Pronađena je automatska puška s drvenim kundakom i tri okvira bez municije. Oružje je izuzeto i poslano na veštačenje. Tužilaštvo… »
Policija u vikendici u Tutinu otkrila automatsku pušku s tri okvira
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Pripadnici interventne jedinice Policijske stanice Tutin izvršili su pretres vikendice koju koristi B.J. (29). Tom prilikom, pronađena je automatska puška s drvenim kundakom i tri okvira bez municije. Oružje je izuzeto i poslano na… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 19 minutajoš 46 povezanih

Muškarac iz okoline Žablja osumnjičen da je trgovao narkoticima
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 29 povezanih

CiK BiH oduzeo mandat Dodiku, on poručio: O mojoj sudbini odlučivaće narod na referendumu
RTV pre 14 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane