Povezane vesti
"Jasno sam naglasila da dete nije pašče, da dete nije način da se ispuni samo jedna praznina": Njezvanova izdala saopštenje…
Blic 27.09.2024
Voditeljka Nataša Kovačević Njezvanova iznela je svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete i svojom izjavom o tome u emisiji "Dame sa hercom", koja se emituje na Blic televiziji, pokrenula mnoštvo komentara. Nataša je sada, u… »
"Jasno sam naglasila da dete nije pašče": Crnogorska influenserka napravila haos svojom izjavom, pa se opet oglasila
Mondo 27.09.2024
Influenserka Nataša Kovačević Njezvanova, iznela je svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete i svojom izjavom pokrenula mnoštvo komentara. Nakon što je razbesnela deo javnosti, Nataša je sada, u saopštenju, detaljno obrazložila šta… »
Njezvanova izazvala buru pričom o deci: "Žrtva sam eksperimenta, ali ste to i vi" VIDEO
B92 27.09.2024
Nakon izjave da "kad sama napravi dete iz epruvete, sebi kao pašče da je kupila", oglasila se influenserka Nataša Kovačević Njezvanova i istakla da je ona žrtva. Influenserka Nataša Kovačević Njezvanova u jednoj emisiji je izrekla svoj stav o… »
Njezvanova se oglasila nakon izjave o ženama koje žele decu bez partnera: „Ja sam žrtva eksperimenta, ali nisam samo ja. I…
Nova 27.09.2024
: Influenserka Nataša Kovačević Njezvanova iznela je u jednoj emisiji svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete i pokrenula lavinu - sad se oglasila saopštenjem. Komentarom da „ kad sama napravi iz epruvete (dete) sebi kao pašče da… »
"To ne znači da sebe treba da liši roditeljstva, žena uvek može da izdržava jedno dete", Zora Dobričanin odgovora…
Blic 26.09.2024
Voditeljka Nataša Kovačević Njezvanova iznela je svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete i svojom izjavom u emisiji "Dame sa hercom" pokrenula mnoštvo komentara, dok je advokatica Zora Dobričanin Nikodinović u tom trenutku imala… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike RTV-a zbog prekida programa u trajanju od 12 minuta
Novi magazin pre 1 satjoš 82 povezane
uživo Švajcarska - Srbija: Stojković napada sa Vlahovićem i Mitrovićem
Euronews pre 44 minutajoš 27 povezanih
UŽIVO "Čovek se drži za reč, a vo za rogove"; Partizan bez kapitena!; Ovacije za Ledeja; FOTO/VIDEO
B92 pre 2 minutajoš 27 povezanih
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 4 satijoš 26 povezanih