Povezane vesti

"Jasno sam naglasila da dete nije pašče, da dete nije način da se ispuni samo jedna praznina": Njezvanova izdala saopštenje…

"Jasno sam naglasila da dete nije pašče, da dete nije način da se ispuni samo jedna praznina": Njezvanova izdala saopštenje…

Blic 27.09.2024
Voditeljka Nataša Kovačević Njezvanova iznela je svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete i svojom izjavom o tome u emisiji "Dame sa hercom", koja se emituje na Blic televiziji, pokrenula mnoštvo komentara. Nataša je sada, u… »
"Jasno sam naglasila da dete nije pašče": Crnogorska influenserka napravila haos svojom izjavom, pa se opet oglasila

"Jasno sam naglasila da dete nije pašče": Crnogorska influenserka napravila haos svojom izjavom, pa se opet oglasila

Mondo 27.09.2024
Influenserka Nataša Kovačević Njezvanova, iznela je svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete i svojom izjavom pokrenula mnoštvo komentara. Nakon što je razbesnela deo javnosti, Nataša je sada, u saopštenju, detaljno obrazložila šta… »
Njezvanova izazvala buru pričom o deci: "Žrtva sam eksperimenta, ali ste to i vi" VIDEO

Njezvanova izazvala buru pričom o deci: "Žrtva sam eksperimenta, ali ste to i vi" VIDEO

B92 27.09.2024
Nakon izjave da "kad sama napravi dete iz epruvete, sebi kao pašče da je kupila", oglasila se influenserka Nataša Kovačević Njezvanova i istakla da je ona žrtva. Influenserka Nataša Kovačević Njezvanova u jednoj emisiji je izrekla svoj stav o… »
Njezvanova se oglasila nakon izjave o ženama koje žele decu bez partnera: „Ja sam žrtva eksperimenta, ali nisam samo ja. I…

Njezvanova se oglasila nakon izjave o ženama koje žele decu bez partnera: „Ja sam žrtva eksperimenta, ali nisam samo ja. I…

Nova 27.09.2024
: Influenserka Nataša Kovačević Njezvanova iznela je u jednoj emisiji svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete i pokrenula lavinu - sad se oglasila saopštenjem. Komentarom da „ kad sama napravi iz epruvete (dete) sebi kao pašče da… »
"To ne znači da sebe treba da liši roditeljstva, žena uvek može da izdržava jedno dete", Zora Dobričanin odgovora…

"To ne znači da sebe treba da liši roditeljstva, žena uvek može da izdržava jedno dete", Zora Dobričanin odgovora…

Blic 26.09.2024
Voditeljka Nataša Kovačević Njezvanova iznela je svoj stav o ženama koje odlučuju da same podižu dete i svojom izjavom u emisiji "Dame sa hercom" pokrenula mnoštvo komentara, dok je advokatica Zora Dobričanin Nikodinović u tom trenutku imala… »

Vesti dana »