Povezane vesti
Kim Kardašijan producentkinja serije o Elizabet Tejlor: „Moja večna inspiracija"
Južne vesti 27.09.2024
„Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja je uradila intervju sa slavnom glumicom pre nego što je umrla 2011. U intervjuu za magazin Harper's… »
Kim Kardašijan producentkinja serije o Elizabet Tejlor: „Moja večna inspiracija"
BBC News 27.09.2024
Nekadašnja rijaliti zvezda očarana životom i aktivizmom jedne od najpoznatijih glumica svih vremena. „Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja… »
Radio 021 27.09.2024
Nekadašnja rijaliti zvezda očarana životom i aktivizmom jedne od najpoznatijih glumica svih vremena. „Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja… »
Blic 27.09.2024
„Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja je uradila intervju sa slavnom glumicom pre nego što je umrla 2011. U intervjuu za magazin Harper's… »
Kim Kardašijan producentkinja serije o Elizabet Tejlor: "Moja večna inspiracija"
NIN 27.09.2024
"Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja je uradila intervju sa slavnom glumicom pre nego što je umrla 2011. U intervjuu za magazin Harper's… »
Kim Kardašijan producentkinja serije o Elizabet Tejlor: „Moja večna inspiracija“
Danas 27.09.2024
„Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija“, kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja je uradila intervju sa slavnom glumicom pre nego što je umrla 2011. U intervjuu za magazin Harper’s… »
Vesti dana »

Ove zemlje su sledeće na udaru cunamija, voda nadire, Francuska u strahu! Makron se hitno oglasio! U toku evakuacije, eruptirao vulkan (foto, video)
Kurir pre 22 minutajoš 227 povezanih

Vanja Dragojević pred revanš sa oleksandrijom: Ne smemo da se opustimo, protiv Oleksandrije moramo da pokažemo karakter
Dnevnik pre 12 minutajoš 35 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 21 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih