Povezane vesti
Kim Kardašijan producentkinja serije o Elizabet Tejlor: „Moja večna inspiracija"
Južne vesti 27.09.2024
„Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja je uradila intervju sa slavnom glumicom pre nego što je umrla 2011. U intervjuu za magazin… »
Kim Kardašijan producentkinja serije o Elizabet Tejlor: „Moja večna inspiracija"
BBC News 27.09.2024
Nekadašnja rijaliti zvezda očarana životom i aktivizmom jedne od najpoznatijih glumica svih vremena. „Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja… »
Radio 021 27.09.2024
Nekadašnja rijaliti zvezda očarana životom i aktivizmom jedne od najpoznatijih glumica svih vremena. „Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja… »
Blic 27.09.2024
„Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja je uradila intervju sa slavnom glumicom pre nego što je umrla 2011. U intervjuu za magazin… »
Kim Kardašijan producentkinja serije o Elizabet Tejlor: „Moja večna inspiracija“
Danas 27.09.2024
„Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija“, kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja je uradila intervju sa slavnom glumicom pre nego što je umrla 2011. U intervjuu za magazin… »
Kim Kardašijan producentkinja serije o Elizabet Tejlor: "Moja večna inspiracija"
NIN 27.09.2024
"Elizabet Tejlor mi je oduvek bila inspiracija", kaže Kim Kardašijan, nekadašnja zvezda rijaliti programa. Kim Kardašijan je bila je poslednja osoba koja je uradila intervju sa slavnom glumicom pre nego što je umrla 2011. U intervjuu za magazin… »
Vesti dana »
Gde su nestali Tomislav Momirović i Jelena Tanasković: Da li vlast čeka da se bes „izduva“
N1 Info pre 44 minutajoš 78 povezanih
Partizan vodi na poluvremenu: Dobra odbrana crno-belih muči goste iz Milana! (video)
Hot sport pre 56 minutajoš 35 povezanih
Vemić: Nadam se sportskom čudu i da ćemo ostvariti ukupnu pobedu
Sportski žurnal pre 1 satjoš 28 povezanih