Повезане вести
Ким Кардашијан продуценткиња серије о Елизабет Тејлор: „Моја вечна инспирација"
Јужне вести 27.09.2024
„Елизабет Тејлор ми је одувек била инспирација", каже Ким Кардашијан, некадашња звезда ријалити програма. Ким Кардашијан је била је последња особа која је урадила интервју са славном глумицом пре него што је умрла 2011. У… »
BBC News 27.09.2024
Некадашња ријалити звезда очарана животом и активизмом једне од најпознатијих глумица свих времена. „Елизабет Тејлор ми је одувек била инспирација", каже Ким Кардашијан, некадашња звезда ријалити програма. Ким Кардашијан је… »
Радио 021 27.09.2024
Некадашња ријалити звезда очарана животом и активизмом једне од најпознатијих глумица свих времена. „Елизабет Тејлор ми је одувек била инспирација", каже Ким Кардашијан, некадашња звезда ријалити програма. Ким Кардашијан је… »
Блиц 27.09.2024
„Елизабет Тејлор ми је одувек била инспирација", каже Ким Кардашијан, некадашња звезда ријалити програма. Ким Кардашијан је била је последња особа која је урадила интервју са славном глумицом пре него што је умрла 2011. У… »
Ким Кардашијан продуценткиња серије о Елизабет Тејлор: "Моја вечна инспирација"
НИН 27.09.2024
"Елизабет Тејлор ми је одувек била инспирација", каже Ким Кардашијан, некадашња звезда ријалити програма. Ким Кардашијан је била је последња особа која је урадила интервју са славном глумицом пре него што је умрла 2011. У… »
Ким Кардашијан продуценткиња серије о Елизабет Тејлор: „Моја вечна инспирација“
Данас 27.09.2024
„Елизабет Тејлор ми је одувек била инспирација“, каже Ким Кардашијан, некадашња звезда ријалити програма. Ким Кардашијан је била је последња особа која је урадила интервју са славном глумицом пре него што је умрла 2011. У… »
Вести дана »

Уживо Вучић уручује одликовања поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе (видео)
Блиц пре 16 минутајош 108 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски напади широм Украјине, Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
Еуроневс пре 4 сатијош 25 повезаних