Повезане вести

Ђоковић о Теодосићу: "Дошао је и дао ми 800 евра"

Ђоковић о Теодосићу: "Дошао је и дао ми 800 евра"

Б92 27.09.2024
Кошаркаш Морнара Илија Ђоковић је испричао анегдоту о сусрету са Милошем Теодосићем. Долазак у Београд има посебну драж за Ђоковића – играће против Милоша Теодосића. Ђоковић испричао како му је Теодосић једном приликом помогао… »
"Теодосић ми је дао 800 евра": Ђоковић открио како му је Милош помогао кад му је било најтеже!

"Теодосић ми је дао 800 евра": Ђоковић открио како му је Милош помогао кад му је било најтеже!

Мондо 27.09.2024
Милош Теодосић помогао је Илији Ђоковићу када је он пролазио кроз тешке моменте у Борцу из Чачка. Милош Теодосић један је од најбољих европских плејмејкера свих времена. Његова магична додавања, кошеви, улога лидера, све то… »
Илија Ђоковић открио како је добио 800 евра од Теодосића: "Немој, Милоше, није потребно..."

Илија Ђоковић открио како је добио 800 евра од Теодосића: "Немој, Милоше, није потребно..."

Телеграф 27.09.2024
Препоручујемо. Нови кошаркаш Морнара Илија Ђоковић је у интервјуу за "Меридиан Спорт" открио једну ситуацију коју је током живота имао са Милошем Теодосићем. Пре свега је истакао његову љуску страну, али га је и назвао идолом… »

Вести дана »