Povezane vesti
Izrael pogodio štab Hezbolaha u Bejrutu; Netanjahu skratio posetu SAD
Glas Amerike 27.09.2024
Njujork, Bejrut — Izraelska vojska saopštila je da je pogodila centralni štab Hezbolaha u Bejrutu, gde je više zgrada sravnjeno sa zemljom u seriji velikih eksplozija. To su najveći vazdušni uradi na glavni grad Libana u proteklih godinu dana… »
Netanjahu: „UN je antisemitska prezirna farsa“
Vreme 27.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je prkosio kritikama upućenim Izraelu na Generalnoj skupštini ove nedelje, upoređujući scene od 7. oktobra sa holokaustom. Za vreme njegovog obraćanja, mnoge diplomate su napustile salu. Izraelski premijer… »
Netanyahu bez pomena na ubijenu djecu Gaze
Al Jazeera 27.09.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanyahu rekao je u obraćanju u UN-u da Izrael želi mir te da brani svoju zemlju od laži i kleveta, dok na terenu njegova vojska i dalje neprestano bombarduje Gazu i Liban. Netanyahu je rekao “Hamas mora otići” i obećao… »
Netanjahu u UN: Moja zemlja je u ratu, bori se za život (video)
Kurir 27.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas u obraćanju na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da se njegova zemlja “bori za život” i da zato ove godine nije nameravao da dođe u UN. Kako je dodao, pošto je čuo “laži i… »
Netanjahu nazvao UN „prezrivom farsom“: Brojne diplomate napustile salu tokom obraćanja
N1 Info 27.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu insistirao je u petak na tome da Izrael „nema izbora“ osim da nastavi da se bori protiv Hezbolaha u Libanu, a zanemario je da pomene 21-dnevni predlog o prekidu vatre koji podržavaju SAD, tokom svog obraćanja na… »
Dramatičan nastup Netanjahua u UN: Pokazao kartu "prokletstva", delegati napustili salu
Mondo 27.09.2024
Izraelski premijer održao je govor na Generalnoj skupštini UN. "Izrael traži mir uprkos tome što se bori za svoj život protiv divljih neprijatelja koji žele njegovo uništenje", rekao je premijer Benjamin Netanjahu u pomno praćenom obraćanju… »
Netanijahu u UN: Moja zemlja se bori za život
RTV 27.09.2024
NJUJORK - Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas u obraćanju na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da se njegova zemlja "bori za život" i da zato ove godine nije nameravao da dođe u UN. Kako je dodao, nakon što je čuo "laži i… »
Politika 27.09.2024
NjUJORK- Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas u obraćanju na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da se njegova zemlja "bori za život" i da zato ove godine nije nameravao da dođe u UN. Kako je dodao, nakon što je čuo "laži i… »
Netanyahu u UN-u: Hamas mora otići, borit ćemo se do potpune pobjede
Al Jazeera 27.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je u UN-u da “Hamas mora otići” i da neće imati nikakvu ulogu u obnovi Gaze jer je obećao da će se boriti do “potpune pobjede”. “Ako Hamas ostane na vlasti, pregrupirati će se… i napasti Izrael… »
Netanjahu drži govor na Generalnoj skupštini UN, pojedine delegacije napustile salu: "Moja zemlja se bori za život" (video)
Blic 27.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas u obraćanju na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da se njegova zemlja bori za život i da zato ove godine nije nameravao da dođe u UN. Kako je dodao, "nakon što je čuo laži i klevete iz… »
"Moja zemlja je u ratu. Bori se za život"
B92 27.09.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas u obraćanju na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da se njegova zemlja "bori za život” i da zato ove godine nije nameravao da dođe u UN. Kako je dodao, nakon što je čuo "laži i klevete"… »
Netanjahu u UN: Moja zemlja se bori za život, Izrael traži mir
NIN 27.09.2024
Izraelski pemijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN) da njegova zemlja traži mir i čezne za mirom dok se "bori za život", suočena sa "surovim neprijateljima" koji žele uništenje Izraela. "… »
IndeksOnline 27.09.2024
NJUJORK – Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas u obraćanju na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da se njegova zemlja “bori za život” i da zato ove godine nije nameravao da dođe u UN. Kako je dodao, nakon što je čuo… »
Benjamin Netanijahu u UN: Moja zemlja se bori za život
Telegraf 27.09.2024
Preporučujemo. Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas u obraćanju na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da se njegova zemlja “bori za život” i da zato ove godine nije nameravao da dođe u UN. Kako je dodao, nakon što je čuo… »
Vesti dana »
Željko Obradović konferencija uživo: Trener Partizana pred novinarima posle poraza od Armanija
Mondo pre 23 minutajoš 41 povezana
Švajcarska - Srbija, uživo: Prečka pomogla orlovima, Vlahoviću malo falilo!
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana