Povezane vesti
"Rekao je da će me ubiti, stajala sam i čekala": Pevačica prošla kroz pakao s bivšim mužem, plaćala mu i reket
Mondo 27.09.2024
Pevačica Mirjana Mima Bažalac otkrila nepoznate detalje iz braka u kojem je trpela nasilje. Pevačica Mirjana Mima Bažalac, takmičarka iz "Nikad nije kasno", otkrila je u jednom intervjuu da je braku od bivšeg supruga trpela psihičko i fizičko… »
"Rekao je da će me ubiti, stajala sam i čekala" Pevačica prošla kroz pakao u braku: 7 godina sam trpela zlostavljanje...
Kurir 27.09.2024
Pevačica Mirjana Mima Bažalac takmičila se u "Nikad nije kasno" gde je sve oduševila, a malo ko je znao za njenu tešku životnu priču. Naime, ona je jednom prilikom govorila o brutalnom nasilju koje je trpela. Mima je u braku od bivšeg supruga… »
Vesti dana »
Haos na putu Ćićevac: - Varvarin Dva teretna vozila proklizala, sudarili se kamion i automobil (video)
Blic pre 5 satijoš 25 povezanih
Određen pritvor jednoj od uhapšenih povodom nesreće u Novom Sadu
Politika pre 1 satjoš 137 povezanih
Nikodijević uputio saučešće povodom smrti lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme
Politika pre 57 minutajoš 99 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 12 satijoš 43 povezane