Povezane vesti
Vulin: Zašto Andrej Vučić treba da bude visoki funkcioner SNS
Pravda 27.09.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin rekao je u Skupštini Srbije da Andrej Vučić treba da bude visoki funkcioner SNS, a objasnio je i zašto. „Da vam kažem nešto iz ličnog iskustva, lično mislim da bi Andrej Vučić trebalo da bude visoki funkcioner… »
Novi magazin 27.09.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin rekao je u Skupštini Srbije da Andrej Vučić treba da bude visoki funkcioner SNS, a objasnio je i zašto. „Da vam kažem nešto iz ličnog iskustva, lično mislim da bi Andrej Vučić trebalo da bude visoki funkcioner… »
N1 Info 27.09.2024
Vesti dana »
Skup SNS-a u Beogradu: Vučić o nazivu liste, ostavci, penzijama, najavio i pomilovanje "mnogih ljudi" (FOTO, VIDEO)
Insajder pre 21 minutajoš 102 povezane
Živa divlja, asfalt gori, a Hrvatska cela se topi: Crvena upozorenja svuda, evo gde je izmereno preko 37°C
Mondo pre 3 satajoš 52 povezane
Putevi Srbije: Novootvorenom deonicom Moravskog koridora prošlo 7.960 vozila od devet do 16 časova
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 34 povezane
Generalni sekretar Hezbolaha odbacio okvirni sporazum Izraela i Libana
Danas pre 45 minutajoš 75 povezanih